Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hey, all my... Ei, nu stiu cum se spune la "cititori". Devin din ce in ce mai analfabeta, indiferent de limba. Well, trecand peste insuficientele mele linguale - ce pretentios suna~ -am adus un nou capitol. ^^ Hope you'll like it. See ya~ *hug*
Mac. Ce faci, lepra? Ti-am spus ca nu cersesc cititori sau comm-uri, so, de aia nu te-am anuntat. Acum stii unde gasesti next-urile asa ca, lectura placuta. Si thx pentru comm. :*

Cu drag, VandaQ

Apoi privirea ii reveni auspra fetei ce inca o privea imobila...

Zapada se asezase neuniform pestre strazile orasului, stralucind misterior in lumina felinarelor. Neaua pufoasa scartaia greoi sub picioarele ei ce calcau apasat, fiecare pas fiind mare. Mergea intr-un ritm al ei, uitandu-se speriata in jur. O lua pe o strada laturalnica, incercand sa se contopeasca cu umbrele din jurul ei, si auzi din ce in ce mai prominent pasii din spatele ei. O lua la fuga, aproape plangand, si incepu sa respire sacadat din cauza frigului. Incepu sa strige dupa ajutor, insa nimeni nu o auzea. Pana cand... O usa se deschise si in lumina provenita de la ea se profila o silueta feminina.
- Taci dracu' din gura! ii spuse fata ce iesi in prag.
- Ajuta-ma, te rog! Ma urmaresc! spuse necunoscuta, aproape implorand-o pe Josie sa o lase inauntru. Josie privi de cateva ori strada, apoi pe cea din fata ei, si ii facu loc sa treaca.
- Intra, spuse ea oftand. De ce naiba tipai asa?
- Multumesc mult, spuse straina inca rasufland greu. Ma urmareau niste tipi.
- In fine. Ai unde sa stai? spuse Josie cu o figura indiferenta.
- Nu chiar...
- Da' ce naiba ai facut, copila?
- Am plecat de acasa, spuse fata si incerca sa scape de privirea rece a lui Josie. Brusc, Josie ofta greu si ii spuse, incercand sa zambeasca:
- Hai sa mananci ceva, apoi sa faci o baie si dormi aici. Fata se uita curios la ea si ii spuse, oprind-o din drum:
- De ce faci asta?
- Mai bine m-ai intreba cum ma cheama, fetito, spuse roscata si isi lua pachetul cu tigari. Scoase una din ele si o aprinse, tragand un fum din ea. Se uita pe geam pentru putin timp, apoi privirea ii reveni auspra fetei ce inca o privea imobila.
- Josie. Dar tu?
- Faith.
- Faith? spuse roscata si rase scurt.
- Nu e un nume prea inspirat, nu? Josie caltina din cap si mai trase un fum din tigara, intreband-o apoi ce vrea sa manance.
- Nu mi-e foame. Dar mersi... Cred ca voi face o baie, totusi.
- Ok, eu am duc la culcare, spuse fata si casca zgomotos. Cand esti gata cu baia sa spui ca sa-ti dau ceva haine de schimb, adauga roscata si intra in camera, stingand tigara.

Ne amintim de momentele trecutului...

Soarele se profila pe sub de norii grei, trezindu-l pe Liam ce, imediat cum deschise ochii, injura printre dinti, apoi vru sa se intinda, insa lovi ceva; sau pe cineva. Se uita in stanga lui si il zari pe Caleb ghemuit langa el. Pentru o clipa nu intelese ce se petrece, apoi toate scenele ii navalira in minte, facandu-l constient. Se ridica in sezut si isi trecu mana prin par, apoi iesi din pat si casca, indreptandu-se spre baie. Vru sa se spele pe fata, insa auzi zgomote din camera si reveni, privindu-l pe brunet cum se intinde.
- 'Neata, pronunta Liam, privindu-l pe Caleb, apoi se apropie de pat. Brunetul zambi si ii raspunse la salut pe un ton dulce.
- Ce e? intreba Caleb, vazand ca Liam nu se apropie de pat mai mult.
- Nimic, spuse zambind blondul si se intinse langa brunet. Se uitara cateva secunde unul la altul zambind complice, apoi Liam intra sub patura alaturi de Caleb, imbratisandu-i corpul gol.
- Cum se cheama ce am facut noi? spuse brunetul dupa cateva momente de liniste.
- Ne amintim de momentele trecutului? spuse Liam privind tavanul.
- Da. Ce mai trecut, a? spuse Caleb si se desprinse din bratele lui, pentru a ajunge la pantalonii aruncati langa pat. Se intinse dupa ei si isi scoase o tigara din buzunarul acestora, apoi o aprinse cu bricheta luata din acelasi buzunar. Se intoarse in bratele lui Liam si spuse, dandu-i tigara:
- Am fost prost, nu?
- Cel mai, spuse Liam expirand fumul. Dar stiam asta inca de cand te-am cunoscut, continua acesta si ii zambi arogant.
- Imi era dor de zambetul asta. Liam incepu sa rada si ii spuse, dandu-i tigara din care trase brunetul.
- Ce esti tu? Vreo batrana depresiva ce si-a regasit dragostea pierduta prin albumele foto si telenovenele coreene?
- Prostule, ii spuse Caleb si ii dadu tigara, zambind amuzat.
- Stiam eu ca esti un scump. Liam ii facu cu ochiul apoi il saruta scurt si il stranse mai tare in brate.

Si Faith isi ridica privirea smerita...

Dincolo de strada laturalnica, soarele era deja pe firmament, stralucind cu putere. Josie se ridica greu din pat si ii lua ceva timp pana sa se dezmeticeasca. Se indrepta spre baie unde se spala pe fata si pe dinti, apoi se duse in bucatarie cu gandul sa isi faca o cafea, insa o gasi pe Faith langa o farfurie cu sandvish-uri, cafeaua aburinda asteptand-o pe masa.
- 'Neata, Incredere, ii spuse aceasta, abtinandu-si zambetul.
- Buna dimineata. Josie o privi ciudat, moment in care satena se intoarse spre ea, intreband-o din priviri ce se intampla.
- Nimic. Nu-s obisnuita cu "buna dimineata" si micul dejun preparat, o lamuri Josie insfacand un sandvish si muscand din el. Si ce ai de gand sa faci azi?
- Nu stiu...
- Nu te-ai gandit la asta inainte sa pleci de acasa?
- Nu chiar, marturisi fata, plecandu-si capul.
- Uita-te la mine, spuse roscata cu autoritate si Faith isi ridica privirea smerita. Azi mergi cu mine la servici si, daca vrei sa locuiesti aici, in dugheana asta, tre' sa iti cauti un job. Josie, fara sa se sinchiseasca de raspunsul ei, isi mai lua un sandvish si se indrepta spre sufragerie. Faith o privi deznadajduita si ofta, apoi se lasa sa cada pe scaunul de bucatarie ce scartai.
- Bine, murmura Faith si ofta din nou.
- Ce-i? Nu mai ofta asa. Nimeni nu te-a pus sa fugi de la ai tai. Si, sincer, mai bine te-ai intoarce si nu ti-ai mai irosi viata asa.
- Tu nu intelegi... Josie se uita la ea cu o figura dura, apoi se ridica de pe canapea si arunca sandvish-ul alaturi de celalalte in farfurie, spuand:
- Asa e... Nu inteleg deloc! Faith o urmari cu privirea pana cand aceasta intra in camera si lua cana de cafea in mana, band o gura din ea.

Nu regret nimic...

Liam se misca cu aceeasi voiosie specifica printre mese, luand comenzi si ducand tavi pline cu bauturi. Alisa spala in continuare vase, tinand intre buze o tigara pe care, intre partidele de turnat bauturi si spalat vase, o scutura in scrumiera. Un clinchet usor se auzi si pe usa intra Josie, privind dezordinea din bar. Unii din clientii obisnuiti ii facu cu mana si ea raspunse printr-un semn din cap.
- Hai, spuse hotarata roscata si aproape ca o trase pe Faith dupa ea.
- Hei, Aly. Ce face batranica mea preferata azi? ii spuse ea femeii de dupa tejghea cu un zambet amuzat pe chip.
- Hranesc porumbeii si mananc budinca, spuse ironic Alisa, cu un zambet amuzat pe chip.
- E bine. La varsta ta e bine ca mai poti manca budinca.
- E singura mancare ce nu trebuie mestecata, draga mea, spuse din nou femeia si isi arunca privirea pe fata satena ce statea stingherita si analiza localul. Josie chicoti si isi puse sortul apoi il saluta pe Liam ce tocmai veni la bar pentru a-si incheia tura.
- Cu el ce e? spuse Josie, luand tigara din mana Alisei.
- Si-a regasit iubitul de mult pierdut, spuse dezinteresata Alisa si ii facu cu ochiul lui Liam care o lua in brate pe Josie de la spate.
- Dar ea cine e? intreba Liam tragand un fum din tigara tinuta de Josie.
- Ah, ea e Faith. Faith, el e Liam si batranica amuzanta de colo e Alisa. Faith zambi binevoitor, apoi, pe un ton aproape soptit, spuse:
- Josie, eu ce trebuie sa fac?
- Ah, chiar! Aly, scumpo, ti-am adus un ajutor! spuse Josie zambind si stinse tigara, departandu-se de Liam pentru a lua tava cu pahare. Se misca repede si energic, zambind dragut si raspunzand cu priviri amabile clientilor. Liam isi dadu jos sortul si isi lua la revedere de la Faith si Aly, apoi se indrepta spre o masa laturanlinca de langa geam. Cand il vazu, Caleb se ridica in picioare si iesira amandoi din local, salutand scurt cativa clienti.
- Ce face aici? o intreba Aly pe Josie, atunci cand ramasesera singure.
- A fugit de la ai ei. Si nu ma lua cu morala ca unde am ajuns eu. Nu regret nimic.
- Poate ca nici ea nu o face, spuse Aly si se intoarse la spalatul vaselor, fredonand melodia de pe fundal. Josie o privi o clipa, apoi, oftand, lua tava cu pahare si incepu iar sa mearga printre mese.
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Avatar - de Clau~ - 21-11-2012, 05:16 PM
RE: Avatar - de FuNnY bUnNy - 22-11-2012, 04:34 PM
RE: Avatar - de Clau~ - 24-11-2012, 04:11 PM
RE: Avatar - de FuNnY bUnNy - 25-11-2012, 04:27 PM
RE: Avatar - de Clau~ - 02-12-2012, 04:51 PM
RE: Avatar - de Mac - 07-12-2012, 11:01 PM
RE: Avatar - de Clau~ - 09-12-2012, 02:30 PM
RE: Avatar - de FuNnY bUnNy - 12-12-2012, 12:36 AM