Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Merlin

Ma uit la el cand il mai prind seara pe AXN-ScieneFiction.
Am auzit de el si inainte, de la Denisa, dar am vazut si pe Tumblr, insa am zis "Neah". Dar apoi terminasem de vazut Sherlock BBC la TV si Denisa a zis ca pot sa vad Merlin de la orele opt la noua (sau noua la opt). Mi-a convenit, ca oricum pe la ora aia veneam de la scoala si un serial m-ar fi destins.
Am crezut ca o sa imi placa de Arthur, dar cum mie imi place de personajul opus, a inceput sa imi placa Merlin. Inca nu inteleg bine de ce tipa s-a intors impotriva tatalui ei si a regatului. Adica, inteleg, se indragosteste, ala insceneaza ca el e nevinovat and such, aia se supara, pleaca si face vraji.
Primele episoade nu le-am vazut, totusi, dar poate o sa le incep si eu. Cine stie.
Imi place "prietenia" dintre Gwen si Arthur. Am crezut ca e doar onesided-love pana la episodul cand Gwen este rapita de Morgana si Arthur vine sa o salveze si apoi ca aproape se sarutau.
Pare un serial... dragut.
Nu imi place dragonul. Dar actorii joaca bine.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
Merlin - de Ciquita - 10-07-2012, 04:37 PM
RE: Merlin - de DeDal N. - 10-07-2012, 07:20 PM
RE: Merlin - de Nephilim. - 03-08-2012, 12:49 PM
RE: Merlin - de Lia - 29-11-2012, 01:53 PM
RE: Merlin - de yaoi maniac - 30-11-2012, 10:44 AM
RE: Merlin - de andreeazuzuu - 29-03-2013, 06:50 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)