25-11-2012, 03:20 PM
Hey!:*. Vad ca ai adus un capitol nou , interesant , cu reactii si informatii neasteptate. Nici eu nu ma asteptam ca Ken sa fi fost omorat de altcineva in loc de Dante si nici ca Dean sa-i sara in brate asa brunetului. Am inteles de ce isi ura Ken fratele si ma bucur ca si-a dat seama ca a gresit. In ultima parte , adica ultimul alineat , intelesesem ca Dante era trist si se gandea la razbunare si eram confuza pentru ca Dean era adormit si nu prea mai avea cum sa gandeasca. Dar am mai citit o data si am inteles pana la urma.
Ai avut mai putine greseli , deci te felicit:
-"prinzandu-l de gulerul camasi"(camasii)
-"nu era momentul pentru fantezi"(fantezii)
-"simtind privirea lui Dante cum ii urmareau fiecare miscare"(urmarea)-se acorda cu "privirea"
-"din pricina lovituri"(loviturii)
-"buzele-i vanete"(vinete)
-"o pereche de ochii rosi"(ochi rosii)
-"multe pericole il pandeau din aceea clipa"(acea)
In expresiile:"asa ca mai spusese odata" , "Frate, inca...odata. Lasa-ma sa te vad... inca...odata" se scrie "o data" , nu "odata" pentru ca "o" este numeral aici , adica doar o data i-a mai spus , nu de doua , nu de trei.
N-ai rontait nimic inainte sa scrii , nu? Tot ai mai mancat "i" , dar e mai bine ca in capitolul trecut.
Au fost greseli si la inceputul acestui capitol , dar le-am mentionat in comentariul despre capitolul de unde ai luat inceputul , asa ca nu le-am mai zis si acum. Parerea mea e ca ar fi trebuit sa le corectezi , chiar daca ai dat copy-paste.
In rest a fost ok , mi-a placut capitolul si il astept pe urmatorul. Pupici!:*>:D<
Ai avut mai putine greseli , deci te felicit:
-"prinzandu-l de gulerul camasi"(camasii)
-"nu era momentul pentru fantezi"(fantezii)
-"simtind privirea lui Dante cum ii urmareau fiecare miscare"(urmarea)-se acorda cu "privirea"
-"din pricina lovituri"(loviturii)
-"buzele-i vanete"(vinete)
-"o pereche de ochii rosi"(ochi rosii)
-"multe pericole il pandeau din aceea clipa"(acea)
In expresiile:"asa ca mai spusese odata" , "Frate, inca...odata. Lasa-ma sa te vad... inca...odata" se scrie "o data" , nu "odata" pentru ca "o" este numeral aici , adica doar o data i-a mai spus , nu de doua , nu de trei.
N-ai rontait nimic inainte sa scrii , nu? Tot ai mai mancat "i" , dar e mai bine ca in capitolul trecut.
Au fost greseli si la inceputul acestui capitol , dar le-am mentionat in comentariul despre capitolul de unde ai luat inceputul , asa ca nu le-am mai zis si acum. Parerea mea e ca ar fi trebuit sa le corectezi , chiar daca ai dat copy-paste.
In rest a fost ok , mi-a placut capitolul si il astept pe urmatorul. Pupici!:*>:D<