22-11-2012, 01:44 PM
Hy guys. De curand am terminat si eu de vizionat anime-ul si am ajuns la concluzia ca este chiar dragut. Comedie, ecchi de toate... Kei, personajul "chinuit" de surorile lui este asa de kawaiii.
Acum sincer au fost unele faze in care am ras si unele ciudate (pentru mine)... Eu care ma asteptam la altceva de la parinti lui am ramas cu gura deschisa cand acestia incepeau sa vorbeasca si sa-si exprime opiniile. Cum sa-ti spuna un parinte sa te casatoresti cu una dintre surorile tale vitrege?! si cum actionau... taica-so e mierea de pe paine
). Hah. Imi place anime-ul si il recomand. E amuzant. ^^ Bye.
Acum sincer au fost unele faze in care am ras si unele ciudate (pentru mine)... Eu care ma asteptam la altceva de la parinti lui am ramas cu gura deschisa cand acestia incepeau sa vorbeasca si sa-si exprime opiniile. Cum sa-ti spuna un parinte sa te casatoresti cu una dintre surorile tale vitrege?! si cum actionau... taica-so e mierea de pe paine

![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.