Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

Nici nu am intarziaaat:)). In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru ca am intarziat. In al doilea rand vreau sa mentionez ca nesimtirea e ceva natural la mine. In al treilea rand as vrea sa mentionez si faptul ca regret ca a trecut atata timp de cand tu ai postat si eu nu am citit. In al patrulea rand... hai ca deja ma intrec cu gluma:)).
Nu are rost sa enumerez greselile gramticale sau de exprimare, avand in vedere ca Neris deja a facut asta.
Deci capitolele astea doua au fost adorabiiiile. Confuzia permanenta a celor doi, timiditatea lui Naruto, compamentul lui Sasukeee, tot! Nu ma asteptam sa fie atat de draguti impreuna. Daca n-as fi vazut anime`ul Gravitation, n-as fi trecut in viata mea pe la un fic yaoi. Adica idea de yaoi in sine mi se parea deplasata, totusi am vrut sa ii dau o sansa si am citit niste ficuri nereusite, care din nou mi-au schimbat parerea in si mai rau. Daaaaaar pe bune, ficul tau chiar e frumos si descrii totul intr-o maniera inocenta si frumoasa, nu perversa cum am vazut in multe alte ficuri. Si asta imi place cel mai mult la ficul tau. Amandoi sunt sinceri si copilarosi, niciunul nu are vreo intentie ascunsa sau ceva malefic pe acolo. Chiar si hentai`ul ala a fost frumos. Nu scene perverse sau exagerate, pe bune, chiar a fost ok. Desi din punctul meu de vedere cred ca a venit putin cam repede. Aa, alta chestie care ma deranjeaza putin este felul in care conturezi caracterul lui Naruto, il faci putin prea plangacios, se comporta aproape ca o fata. Da' bine, stiu ca e yaoi si asta nu poate fi evitat, dar ar trebui sa fie si momente in care dovada ca e barbat. Cat despre Sasuke, ce pot sa zic, e un ninja adevarat. Se face nevazut oricand doreste:)). Nu stiu unde sau de ce a plecat dar ar face bine sa se intoarca rapid.
Pai cam atat, e cam tarziu si mi-e somn, deci ma duc sa dorm. Daca imi mai amintesc ceva o sa dau edit maine. Capitolele au fost bune si abia astept sa il citesc pe urmatorul. Mii de scuze pentru intarziere. Anunta-ma cand postezi next`ul. Nighty night XD.
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.

Răspunsuri în acest subiect
RE: I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru) - de Ayumi Michaelis - 19-11-2012, 11:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 9.479 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)