17-11-2012, 08:06 PM
Ohayo , my dear!:*. Multi inainte! Cinspe e o varsta frumoasa;). Bucura-te de ea si nu te intrista ca abia atata ai. Pai sper ca nu te trazneste lenea , spre binele tau:-w>:). Si eu inventez cuvinte , dar nu le scriu:p. Despre capitol , il asteptam si ma bucur ca l-ai adus. Cred ca am uitat sa spun in commul trecut , dar m-a amuzat faza cu umbrela din capitolul X:)). Au fost cateva greselute , de asemenea:
-"Era un demon a carui dinti"(ai carui)
-"nu era nici o urma de durere"(nicio)
-"simtind cum corpul ii este impinzait de fiori reci"("impânzit" cred ca voiai sa zici:D)
-"simtind cum frica il injunghie si vrea sa-l conjuga"-nu-mi dau seama ce-ai vrut sa spui cu "conjuga". Cred ca numai verbele se pot conjuga si chiar daca nu-mi dau seama in acest context ce-ai vrut sa zici , forma corecta era "conjuge".
Ai papat si niste virgule , dar nu-i grav.
Povestea devine din ce in ce mai interesanta. Ce s-a intamplat cu bibliotecarul , totusi? A dat coltu' sau mai traieste?
Ma bucur ca mai sunt destule capitole. Nu cred ca mai sunt racita(decat ca-mi mai curge nasucul din cand in cand:D) , deci te pup si iti urez spor la scris!:*;)
-"Era un demon a carui dinti"(ai carui)
-"nu era nici o urma de durere"(nicio)
-"simtind cum corpul ii este impinzait de fiori reci"("impânzit" cred ca voiai sa zici:D)
-"simtind cum frica il injunghie si vrea sa-l conjuga"-nu-mi dau seama ce-ai vrut sa spui cu "conjuga". Cred ca numai verbele se pot conjuga si chiar daca nu-mi dau seama in acest context ce-ai vrut sa zici , forma corecta era "conjuge".
Ai papat si niste virgule , dar nu-i grav.
Povestea devine din ce in ce mai interesanta. Ce s-a intamplat cu bibliotecarul , totusi? A dat coltu' sau mai traieste?
Ma bucur ca mai sunt destule capitole. Nu cred ca mai sunt racita(decat ca-mi mai curge nasucul din cand in cand:D) , deci te pup si iti urez spor la scris!:*;)