16-11-2012, 04:19 PM
Told you... Yuudai este vulpe, l-am recunoscut. Si am citit destula literatura politista sa stiu ca el a facut-o. So, daca cumva tu, spionas mic, te aproprii de frumosul... Personaj principal ^^", te fac sa te spanzuri cu propria-ti limba! Cat ador expresia~ :))
Trecand peste momentul meu de cinism sadic, capitolul a fost superb~ :X Imi vine sa-l pap pe... PP(personajul principal) - nu ma pune sa-i retin numele. Ma intreb... :-? Cine va fi urmatoarea victima? :> Well, well... M-ai facut destul de curioasa. Doar ca ai grabit cam mult actiunea. Sau nu am mai citit eu de mult vreun capitol scris de tine? Hmm... Pai la cat de rar le aduci... -.- Sa stii ca noi nu ne suparam daca faci abuz de cuvinte si idei si ne aduci capitolasele mai repede. Eu una ma declar multumita, chiar. :))
Oricum... Parerea generala se rezuma la: imi place~
Spor la scris si multe idei. ^_^ Kiss-you.
Trecand peste momentul meu de cinism sadic, capitolul a fost superb~ :X Imi vine sa-l pap pe... PP(personajul principal) - nu ma pune sa-i retin numele. Ma intreb... :-? Cine va fi urmatoarea victima? :> Well, well... M-ai facut destul de curioasa. Doar ca ai grabit cam mult actiunea. Sau nu am mai citit eu de mult vreun capitol scris de tine? Hmm... Pai la cat de rar le aduci... -.- Sa stii ca noi nu ne suparam daca faci abuz de cuvinte si idei si ne aduci capitolasele mai repede. Eu una ma declar multumita, chiar. :))
Oricum... Parerea generala se rezuma la: imi place~
Spor la scris si multe idei. ^_^ Kiss-you.
Nando mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you