16-11-2012, 01:53 PM
(Ultima modificare: 16-11-2012, 01:53 PM {2} de FuNnY bUnNy.)
'Neata!
. Pot spune ca-mi place mult ficul tau. Cu toate ca n-am mai comentat pana acum la el , am asteptat cu nerabdare acest capitol si incepusem sa ma ingrijorez ca nu mai apare
. Cum ultima oara ne lasasesi in suspans , eram curioasa sa aflu cine e "acea persoana". Ai creat o poveste captivanta , cu toate ca nu inteleg de ce l-a vrut Brian pe Akio asa de mult langa el , incat sa-si tradeze stapanul care avea atat de multa incredere in el(banuiesc ca stapan ii era tatal lui Akio
). Dar cred ca ne vei lamuri si acest aspect pe parcurs
. In ciuda faptului ca e un capitol destul de lung , a avut foarte putine greseli gramaticale , ca alea de tastare nu prea ma intereseaza , ceea ce e super. Ai avut vreo patru greseli:
-"La multi ani, micut printisor."-"micut printisor" e pleonasm. Daca ai zis "printisor" , e clar ce e un print mai mic , deci nu mai trebuia sa adaugi si "micut". Fiind o urare , la sfarsitul propozitiei ar fi trebuit sa pui "!".
-"desii"(desi)
-"mi se intiparisera pana si ultima clipa de agonie"(intiparise)
-"Aceea persoana"(acea)-cu trei puncte si doua cuvinte inainte scrisesesi corect. Ce s-a intamplat?
Nu sunt greseli grave si sunt destul de putine , dupa cum am mai zis , deci capitolul a fost super ok si foarte interesant. Astept nextul , care sper sa nu mai apara atat de greu , dar dupa cum ai si tu timp. Bye si pupici!

-"La multi ani, micut printisor."-"micut printisor" e pleonasm. Daca ai zis "printisor" , e clar ce e un print mai mic , deci nu mai trebuia sa adaugi si "micut". Fiind o urare , la sfarsitul propozitiei ar fi trebuit sa pui "!".
-"desii"(desi)
-"mi se intiparisera pana si ultima clipa de agonie"(intiparise)
-"Aceea persoana"(acea)-cu trei puncte si doua cuvinte inainte scrisesesi corect. Ce s-a intamplat?

Nu sunt greseli grave si sunt destul de putine , dupa cum am mai zis , deci capitolul a fost super ok si foarte interesant. Astept nextul , care sper sa nu mai apara atat de greu , dar dupa cum ai si tu timp. Bye si pupici!