Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ji Eun : Yoon or Kyung ?
Yoon
50.00%
6 50.00%
Kyung
50.00%
6 50.00%
Total 12 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Dragostea e teatru.

Ok, imi propusem sa pun capitolele dupa ce primesc macar un comentariu...dar... oricum, pe blog le pun dinainte si si anunt pauzele :)

Capitolul 9

A trecut un an de cand am aflat ca Ace il place pe Kyung, de cand eu si Yoon suntem un cuplu in secret. Filmmul pe care l-am filmat e unul dintre cele mai cautat de adolescenti si asta ma facea sa ma simt important. kyung a fost plecat sase luni in Anglia si inca nu s-a intors. De cand l-am ales pe Yoon , atunci cand sunt cu el totul devine ciudat. Tata inca nu percepe ca eu cu Yoon sa fim vazuti imprenua insa mama nu se baga. Trebuia sa ma intelnesc cu Yoon la un restaurant. Am auns. Eram mibracat simplu, blugi si tricou. Nu ma atrageau costumele... pe cand Yoon ma astepta inauntru, imbracat cu o camasa neagra si o cravata albastra.Pantalonii si pantofii ui erau de aceiasi culoare ca camasa. I-am sambit timid si m-am asezat. Eu inca credeam ca visez. Ramasesem acelasi idiot indragostit.
-Deci Kyung nu a aflat inca ? l-am intrebat luand un cubulet de branza.
- Nu, Ace se poarta de parca totul a fost o gluma, a oftat si mi-a zambit. A luat si el un cubulet de branza si mi l-a dat mie. Am inceput sa rad. Simteam cum toti se holbeaza la noi, oamenii si parerile lor. dupa ce am terminat, Yoon a comandat doua inghetate. Vorbeam in mare parte de Ace. Eu unul doream sa-l ajut si Yoon banuiesc ca la fel... Am luat o lingurita de inghetata cu fructe de padure si am mancat-o.
- incredibila! am spus stand inca cu lingurita in gura. Am zambit si am plecat usor capul spre stanga. Yoon a ras si s-a ridicat incet. S-a apropiat de mine si m-a sarutat in fata tuturor. Am rosit si l-am impins incet. Yoon era genul romantic in public si eu inca nu ma invatatesm. A inceput sa rada si s-a departat de mine. Am terminat inghetata si s-a ridicat, dandu-mi bratul.
- Am o supriza pentru tine, a spus si am iesit amandoi din restaurant. Eram prea fericit, simteam ca sunt in rai. Am inceput sa rad cu Yoon in timp ce-l urmam. S-a oprit brusc si l-am privit intrebandul ce s-a intamplat.
- Yoon, hai... am spus si inainte sa-l intreb din nou mi-a intors capul si l-am vazut pe Kyung cu doua geamantane. Am facut ochii mari si i-am spus numele incet.I-am dat drumul la brat lui Yoon.Kyung m-a privit si a zambit. Acel zambet perves care mi l-a aratat cu sase luni in urma inainte sa plece si sa ma sarute. S-a apopiat de noi si l-a salutat pe Yoon.
- Ace zicea ca vrea sa-ti vorbeasca, a zis Yoon tragandu-ma langa el. Ma simteam prost. Trecusem de la fericire la treistete in doar cateva secunde. Era schimbat... adica scapase de ochelari si parul devenise scurt. Kyung m-a privit apoi pe Yoon. Parea nervos. S-a apropiat de urechea lui Yoon si i-a spus ceva. I-am privit confuz si imediat cum Kyu' a plecat l-am intrebat pe Yoon despre ce ii spusese. Acesta nu mi-a zis nimic si m-a imbratisat strans apoi m-a sarutat.
- Hai sa iti arat supriza aia, a spus luandu-ma de mana si am mers amandoi pana cand am ajuns la el acasa am intrat in living si m-am uitat in jur. Era intuneric. M-am intors sa ma uit de Yoon insa nu era nicaieri. L-am strigat de cateva ori isa nimic. a-m impiedicat de ceva cautandu-l si am cazut pe canapea. Yoon a aparut in sfarsit si m-a luat pe brate. Am mers cu el spre dormitor, el tinandu-ma ca pe o printeza. Cand am intrat , inauntru era o lumina slaba, rosie care se asorta cu toti trandafirii . Am rosit si l-amprivit. orchii lui ma implorau... am oftat si l-am sarutat. A facut un pas pana cand am cazut amandoi pe pat, sarutandu-ne. Yoon m-a imbratisat si mi-a zambit. Stiam ca urma sex insa m-am inselat. M-a trans la pieptul sau si mi-a spus ca ma vrea langa el mereu. Am adormit amandoi imbratisati si ne-am trezit tocmai spre dimineata cand vantul a inceput sa bata jaluzelele din camera iubitului meu. A deschis si el ochii lenes si m-a privit.
- Yoon, te iubesc , idiotule!
- Stiu a spus si m-a tras si m-a sarutat. A continuat sa ma sarute pe gat, lasand urme de saliva si semne rosiatice. Dimineata ' Am scancit usor cand mi-a apasat pe mandrie si l-am oprit cand s-a auzit telefonul. Si-a dus palma la frunte si m-a tras langa el, spunandu-mi la ureche " si eu te iubesc". Am rosit vizibil si am incercat sa raspund la telefon... numai ca il tineam invers. Am raspuns si m-am ridicat din pat. Deja aveam doua semne vizibile si cateva urme de dinti. La telefon era Ace care mi-a spus ca Kyung a venit. De parca nu stiam. M-am scuzat si am plecat de la Yoon, cu gandul sa ajung acasa.
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy

Răspunsuri în acest subiect
Dragostea e teatru. - de Natsuru - 21-04-2012, 01:57 AM
RE: Dragostea e teatru. - de Sushi - 21-04-2012, 02:57 AM
RE: Dragostea e teatru. - de Katsu - 21-04-2012, 11:01 AM
RE: Dragostea e teatru. - de Natsuru - 27-04-2012, 03:25 PM
RE: Dragostea e teatru. - de Sushi - 02-05-2012, 12:35 PM
RE: Dragostea e teatru. - de rali2009 - 02-05-2012, 01:42 PM
RE: Dragostea e teatru. - de Lexxu - 23-06-2012, 09:47 AM