09-11-2012, 10:29 PM
(Ultima modificare: 09-11-2012, 10:30 PM {2} de FuNnY bUnNy.)
Hello , hello!:*. Din nou pe aici;). Vad ca ai lasat deoparte lenea si ai postat mai multe capitole in decurs de 4 zile. Asa imi place;))...numai ca abia acum am reusit sa le citesc din cauza lipsei de timp. Nu am multe de comentat , ceea ce e bine. In expresia , daca o pot numi asa , "nici unul din cei doi barbati" , "niciunul" se scrie legat , din cate stiu eu:-??. Se scrie dezlegat numai daca se intelege ceva de genu' "nici unul , nici altul". Ai avut si o repetitie: "aveau ceva sa-si spuna ceva" , dar este ceva super minor. Poti sa-mi spui ce inseamna "deziratie"? Nu l-am gasit in dictionar. Folosesti multe cuvinte pe care eu nu le stiu , ceea ce iar e bine , pentru ca asta inseamna ca ai un vocabular dezvoltat. Cati ani ai , daca imi dai voie sa te intreb?:) La capitolul X n-am nimic de comentat;). In sfarsit s-a legat ceva mai mult intre cei doi;)). Abia astept sa dezlege misterul. Deci spor la lucru si lungeste cat mai mult ficul , pentru ca imi place mult. Nu te pup pentru ca's racita , dar te imbratisez!>:D<