06-11-2012, 06:16 PM
I... almost cried. I mean... God, in sfarsit cineva care nu priveste lumea doar din perspective superficiale. Sa stii ca intrebarea ta e geniala. Se vede ca esti o persoana complexa si ganditoare~ Oh, cat de mult imi semeni.
So... Sentimente sau senzatii? Senzatii. Personal, cred ca sentimentele sunt tot niste senzatii. Niste senzatii multiple, create de anumiti stimuli. Esti indragostit de o persoana pentru ca vorbesti cu ea si ceea ce iti auzi iti place, urasti imbracamintea cuiva pentru ca o vezi si nu corespunde cu normalitatea senzatiilor tale. Cum ai spus si tu: ador sa vad aramiul frunzelor de toamna, ador sa ma ude ploaia, ador sa mangai o pisica sau alte lucruri de genul care sunt produse de senzatii. Cred ca nici nu sunt prea capabila sa dezvolt sentimente profunde.
Nu stiu... Cred ca toata chestia asta ce o numim noi compasiune, altruism si toleranta sunt de fapt... Nimic. Doar cuvinte, nimic mai mult; si sa nu indrazneasca cineva sa spuna ca simte in plinatatea ce o ofera sentimentul. Pana la urma ce e sentimentul? Trairi interioare? Pai, daca nu stam sa reflectam la ceea ce e in interiorul nostru, cum ne asteptam sa simtim? Poate sunt eu o depresiva si o melcancolica incurabila, insa nu ma consider o adepta a sentimentelor. Ele sunt trecatoare, pe cand senzatiile sunt stabile.

Nando mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
![[Imagine: 346l2lx.jpg]](http://oi60.tinypic.com/346l2lx.jpg)