01-11-2012, 04:52 PM
(Ultima modificare: 01-11-2012, 05:37 PM {2} de FuNnY bUnNy.)
So , in sfarsit , nextu'(care s-a cam lasat asteptat...:-w). Ma bucur ca l-ai adus si ca tu condiseri ca te ajut:">. In legatura cu datoria , ti-ai platit-o prin capitolu' asta luuung si frumos(deci sper sa mai faci datorii la mine>:)). Multam pentru explicatie si ma rog sa te loveasca un tren plin cu inspiratie[-<. Si , a venit si partea naspa , greselile:D:
-"Haideti baieti, intrati"(Haideti , baieti , intrati!)-am pus virgula pentru ca "baieti" este substantiv ce sta in cazul vocativ , de aceea se pune intre virgule sau se pune virgula inaintea lui sau dupa el , iar "!" pentru ca este un indemn.
-"incercand sa il faca sa se simta cat mai comod si bine-venit"(binevenit)
-"corpul lui incepea sa se infierbinte"(infierbânte)
-"Lasa-ti-ma pe mine"(Lasati-ma)-dumneavoastra sa ma lasati.
-"sa iti povestesc cum nazbataie asta mic"(nazbatie)
-"Si, spune-mi Dave"(spune-mi , Dave)-aceeasi explicatie ca la prima.
Pot spune ca greselile sunt putine in comparatie cu lungimea capitolului , ceea ce e foarte bine. De asemenea , stai super ok cu virgulele , cu "ii" si cu cuvintele "voiam" si "aceea";).
Incepe sa se lege ceva intre cei doi , abia astept sa vad ce se mai intampla intre ei. Deci , sa inteleg ca acea fantoma este Rose , fetita care a murit in primul accident , si chiar vrea sa-i faca felu' lui Timy. Scary , dar sunt sigura ca Dave o sa-l ajute;;).
Ce pot sa spun altceva decat ca astept nextu' cu nerabdare si ca te pap la micul dejun daca nu apare mai repede:P. Bafta cu inspiratia si lasa lenea deoparte! Pupici:*>:D<
-"Haideti baieti, intrati"(Haideti , baieti , intrati!)-am pus virgula pentru ca "baieti" este substantiv ce sta in cazul vocativ , de aceea se pune intre virgule sau se pune virgula inaintea lui sau dupa el , iar "!" pentru ca este un indemn.
-"incercand sa il faca sa se simta cat mai comod si bine-venit"(binevenit)
-"corpul lui incepea sa se infierbinte"(infierbânte)
-"Lasa-ti-ma pe mine"(Lasati-ma)-dumneavoastra sa ma lasati.
-"sa iti povestesc cum nazbataie asta mic"(nazbatie)
-"Si, spune-mi Dave"(spune-mi , Dave)-aceeasi explicatie ca la prima.
Pot spune ca greselile sunt putine in comparatie cu lungimea capitolului , ceea ce e foarte bine. De asemenea , stai super ok cu virgulele , cu "ii" si cu cuvintele "voiam" si "aceea";).
Incepe sa se lege ceva intre cei doi , abia astept sa vad ce se mai intampla intre ei. Deci , sa inteleg ca acea fantoma este Rose , fetita care a murit in primul accident , si chiar vrea sa-i faca felu' lui Timy. Scary , dar sunt sigura ca Dave o sa-l ajute;;).
Ce pot sa spun altceva decat ca astept nextu' cu nerabdare si ca te pap la micul dejun daca nu apare mai repede:P. Bafta cu inspiratia si lasa lenea deoparte! Pupici:*>:D<