30-10-2012, 09:09 PM
Sal'tare!:*. Trec si eu pe aici sa las un comentariu , in sfarsit. Iti citesc ficul de la inceput si este printre preferatele mele , pot spune. Povestea evolueaza frumos , Tim si Dave se apropie din ce in ce mai mult(Timy l-a invitat sa stea la el in noaptea aia , oare ce se va intampla?:->) , atmosfera devine infricosatoare si hot , si totusi...unde e nextu'?!?:-w. Sper ca nu ai ganduri dramatice , cum ar fi renuntarea:o3.
Mi-a placut ca nu am vazut atatea greseli , asta e super. Au fost cateva de tastare , minore , foarte putine , dar si cateva pe care vreau sa le mentionez , de asemenea:
-" Isi luase suficient timp inainte de a cobora acolo"(coborî)
-"buzele incretiindu-se"(incretindu-se)
-"si un zbiarat ca al unei fiare"(zbierat)
Sa inteleg ca acea stafie este fata care a dat coltu' in acel incediu , care constituie primul accident?:-?
Si mai am o nelamurire:"Bibliotecarul isi simti apoi corpul strapuns de un cub de gheata miscator, ceea ce-l facu sa se prabuseasca.". Poate sunt eu cam grea de cap , dar faza cu acel cub de gheata nu am prea inteles-o:-?.
Eh , cam atat din partea mea , deocamdata;;).
Kiss si vino cu nextu' cat mai repede!>:D<
Mi-a placut ca nu am vazut atatea greseli , asta e super. Au fost cateva de tastare , minore , foarte putine , dar si cateva pe care vreau sa le mentionez , de asemenea:
-" Isi luase suficient timp inainte de a cobora acolo"(coborî)
-"buzele incretiindu-se"(incretindu-se)
-"si un zbiarat ca al unei fiare"(zbierat)
Sa inteleg ca acea stafie este fata care a dat coltu' in acel incediu , care constituie primul accident?:-?
Si mai am o nelamurire:"Bibliotecarul isi simti apoi corpul strapuns de un cub de gheata miscator, ceea ce-l facu sa se prabuseasca.". Poate sunt eu cam grea de cap , dar faza cu acel cub de gheata nu am prea inteles-o:-?.
Eh , cam atat din partea mea , deocamdata;;).
Kiss si vino cu nextu' cat mai repede!>:D<