28-10-2012, 09:54 AM
Ultimul anime vazut a fost Ano Hana. L-am terminat intr-o zi, cred. Omg, a fost asa de genial, dar am cam bocit la el ;-; S-a tot jucat cu sentimentele mele. Cred ca este printre putinele anime-uri la care am dat replay la opening si ending.
Actualele sunt cateva on-going din sezonul asta: Chuunibyou demo Koi ga Shitai, Code breaker, Magi, K, Psycho Pass, Sakurasou no Pet na Kanojo, Tonari no Kaibutsu kun, Zetsuen no Tempest si Sword Art Online (ma rog, asta e de sezonul trecut hehe)
Planuiesc sa vad Haiyore! Nyaruko-san, Baccano, Bakuman si cateva ce vor aparea in sezonul de iarna.
Actualele sunt cateva on-going din sezonul asta: Chuunibyou demo Koi ga Shitai, Code breaker, Magi, K, Psycho Pass, Sakurasou no Pet na Kanojo, Tonari no Kaibutsu kun, Zetsuen no Tempest si Sword Art Online (ma rog, asta e de sezonul trecut hehe)
Planuiesc sa vad Haiyore! Nyaruko-san, Baccano, Bakuman si cateva ce vor aparea in sezonul de iarna.
![[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png)