01-10-2012, 09:13 AM
Hmmm... primul anime pentru mine a fost Shaman King, Regele Shaman. Nu-mi amintesc de nimic inainte de asta. Probabil sa fi fost, dar n-am nicio amintire... sau nu mi-am dat seama ca e anime, oricum pe vremea aia nu aveam habar ca Regele Shaman e ceva mai mult decat un simplu desen de pe Jetix ca toate celalalte. Mi-a placut enorm, si acum ma gandesc cu nostalgie la el, am urmarit cu mare interes toate cele 64 de episoade difuzate pe Jetix... Cred ca l-am vazut de vreo doua ori cap-coada, m-a marcat si impresionat o buna bucata de vreme. Imi amintesc de Yoh... Morty, toate celalte personaje.
Dupa asta am dat de Naruto si Pokemon. In momentul de fata urmaresc intens Naruto sa-l termin, dupa vad eu.
Cred ca e important animeul cu care incepi; daca nimeresti unul care n-are niciun Dumnezeu sau nu-ti place, greu te reapuci de vazut in general anime - cel putin asa am patit eu, pff.
Dupa asta am dat de Naruto si Pokemon. In momentul de fata urmaresc intens Naruto sa-l termin, dupa vad eu.
Cred ca e important animeul cu care incepi; daca nimeresti unul care n-are niciun Dumnezeu sau nu-ti place, greu te reapuci de vazut in general anime - cel putin asa am patit eu, pff.