26-09-2012, 08:14 AM
Mood: la Dumnezeu de racit, amortit si fara vlaga;
Status: argh, ne omoara dirigu' la istorie joi, ma doare gatul de mor, vreau sa DORM si categoric n-am chef de scoala in starea asta deplorabila. Zici ca m-a lovit trenul, macar de nu mi-ar mai curge nasul atat de haotic si enervant, macar de-as putea respira un pic pe nas...;
Locatie: pe scaunul calduros de la birou, cu caietele materiilor la care trebuie sa-mi repet azi in brate;
Mananc: n-am mancat nimic azi;
Beau: lapte cald;
Sunt imbracat in: pijamalele de care mi-e greu sa ma despart tocmai acum;
Ascult:n-ascult nimic, am nevoie de liniste totala;
Privesc: gramada cu servetele de pe birou, caietul de germana;
Status messenger: n-am in momentul de fata
Vorbesc pe messenger cu: nimeni, lumea doarme - ceea ce ar trebui sa fac si eu. ;
Citesc: Exuvii Simona Popescu;
Ma gandesc la: sfarsitul de saptamana, raceala asta idioata care m-a demoralizat total si pus la pamant fizic, ziua de joi care va fi cea mai nenorocita din toata saptamana si weekendul...;
Dating: are you serious?;
Doresc: doar sa-mi treaca raceala si sa nu se agraveze pana ajung la medic, sa nu ma asculte la istorie joi;
Iubesc pe: iubesc zilele ploioase si cele in care sunt sanatos;
Nervos pe: pe... pe boala;
Urasc pe: cam la fel ca mai sus;
Imi lipseste: o prietena foarte buna, la fel de ocupata cu scoala ca si mine;
Abia astept sa: ma trantesc in pat vineri;
Status: argh, ne omoara dirigu' la istorie joi, ma doare gatul de mor, vreau sa DORM si categoric n-am chef de scoala in starea asta deplorabila. Zici ca m-a lovit trenul, macar de nu mi-ar mai curge nasul atat de haotic si enervant, macar de-as putea respira un pic pe nas...;
Locatie: pe scaunul calduros de la birou, cu caietele materiilor la care trebuie sa-mi repet azi in brate;
Mananc: n-am mancat nimic azi;
Beau: lapte cald;
Sunt imbracat in: pijamalele de care mi-e greu sa ma despart tocmai acum;
Ascult:n-ascult nimic, am nevoie de liniste totala;
Privesc: gramada cu servetele de pe birou, caietul de germana;
Status messenger: n-am in momentul de fata
Vorbesc pe messenger cu: nimeni, lumea doarme - ceea ce ar trebui sa fac si eu. ;
Citesc: Exuvii Simona Popescu;
Ma gandesc la: sfarsitul de saptamana, raceala asta idioata care m-a demoralizat total si pus la pamant fizic, ziua de joi care va fi cea mai nenorocita din toata saptamana si weekendul...;
Dating: are you serious?;
Doresc: doar sa-mi treaca raceala si sa nu se agraveze pana ajung la medic, sa nu ma asculte la istorie joi;
Iubesc pe: iubesc zilele ploioase si cele in care sunt sanatos;
Nervos pe: pe... pe boala;
Urasc pe: cam la fel ca mai sus;
Imi lipseste: o prietena foarte buna, la fel de ocupata cu scoala ca si mine;
Abia astept sa: ma trantesc in pat vineri;