Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Sacrificiu si iubire

[center]Capitolul 12[/center]

Stateam asezat pe o masa de examinari, intr-o camera curata, ce mirosea a lavanda si menta, asta datorita manunchiurilor de plante, atarnate pe unul dintre pereti, zugravit in culoarea piersici. In afara de acel lucru, restul erau numai echipamente medicale de ultima tehnologie, iar in spatele meu, doua ferestre cu arcada, dadeau pe o terasa cu dale de piatra, de unde se putea vedea jungla si restul. Se parea, ca pentru cineva cu creierul lor, canibali erau destul de dezvoltati in materie de medicina. Tresar cand aud o usa deschizandu-se, iar pe ea intrara doua persoane, un barbat si o femeie. Femeia semana cu fata, ce a avut grija sa ajung aici, dar avea bretonul dat intr-o parte si prins cu niste agrafe, pentru a nu-i intra in ochi. Purta o fusta mini, neagra din stofa si o camasa, iar in picioare niste pantofi cu toc-cui, negri, iar pe umeri avea un halat alb.
- Vorbim mai tarziu despre asta, Amanda, spuse blondul - parul il avea in toate partile, facut tepi sau o coafura ciudata, cu bretonul dat intr-o parte. Acum trebuie sa ma ocup de pusti, mai spuse, barbatul, luand peste bluza neagra, cu mainici scurte, un halat alb, punandu-si un stetoscop dupa gat.
Am inceput sa tremur incontrolabil, cand blondul se apropie de mine cu o mapa in mana si un pix, ce le aseza pe o masuta mobila si o aduse mai aproape de patul de consultari, ce era si de operatie, de nastere si mai stiu eu ce. Se aseza pe un scaun, rotativ si mobil, iar cand vruse sa puna mana pe umarul meu, am devenind isteric. Am inceput sa tip si sa dau cu mana sanatoasa prin aer, vrand sa se indeparteze de mine. Doctorul imi prinse mana destul de usor, apasand cu degetul mare in podul palmei, tinand-o in asa fel, incat mi-o putea rupe din incheietura.
- Potoleste-te sau te sedez, ma ameninta pe un ton domol si calm, fluturandu-mi o siringa, cu un lichid incolor in ea, prin fata ochilor. As prefera sa te am constient si sa imi spui exact ce te doare sau cum te simti, decat sa ghicesc, mai spuse si isi lua mainile de pe mine, asezand siringa in apropiere.
Se aseza pe scaun si incepu sa imi puna fel si fel de intrebari, despre rani si dureri si alte chesti din astea. Imi lua pulsul, imi verifica reflexile, ma controla prin cap, gura, nas, ochi, urechi. Imi lua monstre de saliva si sange pentru a le analiza mai tarziu.
- Te vei vindeca frumos, dar pe mine ma ingrijoreaza psihicul tau, mai ales dupa ce am descoperit urme de sange in jurul anusului tau si sperma in el, aratand ca ai fost..., mi-am acoperit urechile cu palmele, incepand sa plang ca un copilas micut, iar in minte imi venira acele scene crude, ce a trebuit sa le indur din cauza nenorocitului aluia.
Doctorul isi aseza o mana pe umarul meu, apoi imi spuse ca imi va da un calmant pentru a putea dormi sau daca vreau sa ies afara cu fiica colegei sale. Il privesc direct in ochii sai de un albastru atat de senin si tulburator, incat ma hipnotiza pe loc, dar clipesc de cateva ori pentru a-mi alunga din minte acei ochii, ce puteau fi inselatori si ca ai nenorocitului aluia de ... de... Uf! Nici macar nu merita sa ii pronunt numele!
- Tinere, inteleg ca acel act sexual nu a fost cel dorit de tine si nu te vinovatesc, ca esti asa agresiv cand ma apropii de tine, dar incearca sa treci peste, fiindca lumea nu se sfarseste daca cel care ti-a luat puritatea a fost un nenorocit si nu cavalerul in armura stralucitoare pe cal alb, asa cum visai tu, imi spuse blondul pe un ton neutru, poate usor sarcastic, dar puteam sa vad in ochii sai de safir, ca ii parea rau pentru mine.
Aprob din cap, vrand sa ma dau jos de pe masa, dar era sa imi dau gramada, daca doctorul nu aparu intr-o clipita langa mine si ma prinse de mijloc, lasandu-ma jos pe podea, dar cu grija, ca sa nu imi rup ceva din greseala. Il privesc cu ochi infricosati la rapiditatea si puterea de care a dat dovada, facandu-l sa zambeasca trist si vinovat, ca a fost prins in flagrant. Vreau sa spun ceva, dar in interior navali un canibal, spunand ceva in limba lor ciudata si aratand spre o femeie-canical, ce facea mai ceva ca cei exorcizati. Doctorul ma privi o clipa, apoi ii spuse ceva deformatului, care venise la mine si ma lua in brate cu grija, ca pe nimic, in ciudata protestelor mele si ma scoase afara din salon. Dumnezeule! Cum au putut fi domesticiti?...

- Alexei? Mutant? Intreba rozalia, in timp ce imi taia in feli fructele, stand pe un scaun, langa un pat confortabil, dintr-o camera destul de mare si incapatoare. Despre el nu stiu mare lucru. Alexei e doctorul chirurg aici, chiar daca el este savantul nebun ce se joaca cu A.D.N.-ul uman, incrucisandu-l cu diferite porcari, nu e genul de persoana, ce se testeze o chestie pe corpul sau, fara sa se consulte cu mama, mi se destainui Sara, punand farfuria pe noptiera.
Aprob din cap, fiind bucuros ca Alexei nu a inceput sa imi puna intrebari jenante cu privire la viol, dar nu puteam scapa de indiferenta cu care trateaza in general lucrurile. Parca ar sti aproape tot ce avea sa se intample, incat a ajuns plictisit de propria existenta. Deschid gura sa spun ceva, dar Sara isi aminti ceva si imi spuse sa nu ma sperii la noapte, daca il vad pe doctor aici, fiindca aceasta e camera lui si el va dormi pe canapeaua de langa fereastra, ce parea cu adevarat incomoda. Inghit in sec, pregatindu-ma sufleteste de un alt posibil viol.
- Sara! Strig la fata si aceasta se intoarse intrebatoare spre mine. Cati ani are Alexei? O intreb curios, facand-o sa zambeasca.
- Are douazeci si patru de ani. E cu sase ani mai mare decat mine si cu zece ani mai mic decat Amanda, mama mea, ma informa si iesi afara din camera, inchizand usa cu delicatete.
Oftez si incep sa mananc incet si cu grija fructele, in timp ce gandurile mele zburau aiurea. Tata... Lillith... familia mea...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
Sacrificiu si iubire - de Nywa - 25-03-2012, 05:28 PM
RE: Sacrificiu si iubire +18 - de Nywa - 08-04-2012, 01:28 PM
RE: Sacrificiu si iubire +18 - de Natsuru - 09-04-2012, 08:48 PM
RE: Sacrificiu si iubire +18 - de hiimera - 09-04-2012, 09:11 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de DiZ - 11-04-2012, 09:20 AM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 15-04-2012, 02:47 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de hiimera - 15-04-2012, 09:08 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 06-05-2012, 02:38 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 30-05-2012, 10:18 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 15-06-2012, 06:15 PM