Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Meet My Bloody King [2]

Capitlul 5

Kei PoV

Adormisem cu zâmbetul pe buze, mândru de noua mea mea achiziție..și să n mai spunem că pe lângă rangul lui era frumos , sexy însă un pic pe-afară...Am deschis ochii încet, el încă era mână mine, îmbrățișându-mă la pieptul lui. L-am lasat ( și chiar îmi placea cum sateam ) și am închis chii. Imediat cum mi-a dat drumul, mi-am pus mâna peste abdomenul lui, speriindu-l un pic. Se uita la mine, eu la el.. era ușor roșu în obraj , probabil și eu însă nu mă deranja. Am clipid de câteva ori și l-am sautat apoi m-am ridicat ușor.
- Eu trebuie să plec, morcovel... nu mă saruți de ramas bun ? Mi-am pus mâinile pe pat și mi-am apropiat chipul de al lui iar sarutul meu nu a întârziat. Am zâmbit când după m-a pupat și am închis ochii pentru câteva secunde.
- O să te mai întâlnesc ? m-a întrebat prinzându-mă de barbie. Aș fi râs, dar poziția pe care o aveam mă împiedica.
- Dacă nu, mai vin risc să mi te întorci la Adam ăla... Sunt de un milion de ori mai bun ca el, nu vreau să-l las să mi te fure, ești al meu și oficial iubitul meu.
M-a privit confuz, ușor nervos... probabil atinsesem un punct sensibil când îl adusesem pe Adam în discuție, ei și ce ? aveam dreptate din multe puncte de vedere și dacă avea să mă refuse pentru că spusesem de Adam ceva..viața. Mai avea balta pește și nu mă deranja cu nimic A bolborosit ceva și m-a sarutat a doua oară și apo m-a lasat să mă îmbrac, ceea ce am și facut că trebuia să ajung și eu la programul meu , probabil ăialalții erau pre fericiți când au vazut că nu eram acol să le iau clienții pe care-i doreau. Cum m-am îmbracat m-am aplecat ușor și l-am pupat pe frunte ( nu de alta, dar parea genul draguț și nu dream să îl pierd tocmai atunci numai pentru că nu aș face un gest simpatic )
- Morcovel, mă duci și pe mine acasă ? l-am întrebat pe un ton dulce și facând un botic pe care știam sigur că nu avea să-l refuze, oricât ar fi încercat. S-a ridicat și mi-a spus să aștept... a încercat să se acopere cu așternutul dar nu l-am lasat eu. I l-am tras și l-am lasat gol, apoi am chicotit.
- Lasă-mă să te vad, morcovel... ești sexy, am spus și i-am pus mâna pe fund, pe care el a luat-o imediat. Așa timid ești ? Nu mă mir că ai fost semi-virgin. am spus și i-am atins mândria și m-am ridicat pe vârfuri, l-am sarutat apoi am țopait fericit la ușă. I-am spus că-l aștept și m-am dus în bucatariea lui. Hm, era distrus se vedea asta i unde statea... am baut jumatate de pahar cu apă și când l-am pus jos și m-am întors , el era la ușă și mă privea. I-am zâmbit dulce și m-am dus la el. Vroiam să ajung la idioții ăia de acolo cât mai repede dar nu am spus nimic .... și de asemenea era curios să vad secția unde lucra Alex dar era prea riscant, entru mine că dacă ar fi să merg cu el, și-ar fi dat seama ăia de ce a întârziat.
În mașină mai mult am vorbit eu, el îmi mai raspundea sau mai punea vreo întrebare „lungă și complicată” la care-i raspundeam cu jumatate minciună. Adică, ce r fi facut dacă ar fi aflat că sunt un prostituat care are apartamentul plin cu droguri ? Ar fi fost totul împotriva mea.
Am ajuns la colțul strazii unde stateam, i-am cerut să oprească. I-am pus mâna pe picior și m-am întins să-l sarut dar m-am razgândit în ultimul moment.
- Ia-l , dacă vrei. am spus și am ramas nemișcat. Ghinionul fusese că imediat cum am ieșit din mașină ( care era cea de poliție ) m-a vazut unul din anturaj. I-am zâmbit dulce lui Alex înainte să plece apoi totul s-a dus . L-am privit pe blond ( nou, de câteva zile ) și m-am dus catre el. Era mai înait decât mine, cu puțin, și l-am luat de tricoul albastru cu care era îmbracat.
- De ce am impresia că mă urmarești ? Te-ai îndragostit, blondule? am spus pe un ton rautacios și i-am dat drumul. I-am atins buzele cu degetul aratator și am oftat. Să nu te mai vad, oricunde merg, ești și tu. Odată se te mai întâlnesc și o să fiu ultima persoană pe care o vei vedea, da, blondule ?
Ok, eram dur, însă asta era viața. Doar n-oi sta să aștept ca viața să-mi dea lamâi..le iau singur. I-am dat drumul și l-am împins. Nu-mi pasa cine era sau că-l ranisem într-un fel. Nu-l cunoșteam deci era egal cu un nimeni - nu că ar fi diferit de unii de prin zona aceea ) Aveam pe mine un tricou de-al lui, al meu ramasese fâșii la el pe podea. M-am dus lângă ceilalți, numai unul m-a întrebat unde am fost, nu i-am spus însă și-a dat seama.
- Client nou ?
- Nu, idiotule. Problemă ?
- Nu, doar întrebam. a râs încet și m-a privit. Mă enervase dar, deh proștii ramân proști.
În ziua aia n am avut decât un singur client, unul din cei vechi care mă rasfăța mereu iar atunci mi-a adus un nou set de cercei, un ceas și niște brățări dina-celea din ațte, spunând că sunt foarte populare. Știa că nu îl plac sau ceva însă mă idolatriza, el având în jur de 26 și lucra undeva la o firmă.
Am petrecut o noapte cu ei, de dimineață m-am trezit înaintea lui și am plecat, m-am dus direct la sectia unde lucra Al . Vroiam să-l vad ... când am ajuns acolo, n era așa că l-am așteptat. Mulți se holbau la mine - nu mai vazuseră baiat ( mă rog...la cum aratam eu îi întelegeam un pic. ) Am vorbit cu unul de-acolo, mă intrebase pe cine aștept , i-am explicat și m-a lasat. Am ofata și am privit tavanul. Era vreo zece dimineață - ce cautam la ora aia treaz ?
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy

Răspunsuri în acest subiect
Meet My Bloody King [2] - de Natsuru - 17-08-2012, 01:28 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Lexxu - 17-08-2012, 04:09 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Katsu - 23-08-2012, 01:55 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Chriss - 25-08-2012, 03:20 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Natsuru - 01-09-2012, 04:29 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Katsu - 09-09-2012, 04:22 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Sushi - 09-09-2012, 09:24 PM