Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Bought Affection

Iron Maiden o sa incep prin ati spun ca ar trebui sa treci pe la regulament.
Trebuie la fiecare fic/one/shot, etc sa pui asta->
Varsta minima:
Gen:
Limba:
Observatii cu privire la continut:
Tipul de comentariu solicitat:

Si daca imi aduc bine aminte, nu mai avem voie cu imagini, asta doar daca sunt desenate de tine, parca. Adica sa fie creatiile tale. De asemenea in cadrul numelui ficului tre sa specifici in paranteze patrate, am observat, genul - yaoi in cazul tau.
Oricum, ti-am spus ca sa stii, nu de alta. Acum legat de fic, pai mi se pare interesanta idea, eu una nu am citit de genul, sigur conceptul este ruginit de multa vreme si poate des folosit, insa eu una consider ca e original si interesant.
Inca din prima mi-ai captat atentia si ma bucur ca te axezi pe descrierea actiunii si se vede ca asa este, desigur e loc de ceva mai bun de atat. Insa pana acum m-ai captat complet. Insa sa nu neglijezi sentimentele personajelor si chiar descrierea lor, ma bucur totusi ca nu ai facut o descriere de genul - dosar X si ai mentionat prin gesturi, miscari, chipul personajelor. Me like it! <3
Altceva, pai lucrezi destul de impecabil, since nu ai avut greseli... dar defapt ai avut, ai omis cateva virgule inainte de "iar". Asta se poate corecta cu un edit.

Hmm, cam atat, astept nextul, spor si multa inspiratie! *hug*

Răspunsuri în acest subiect
Bought Affection - de Iron Maiden - 24-09-2012, 08:54 PM
RE: Bought Affection - de hiimera - 24-09-2012, 09:38 PM
RE: Bought Affection - de Iron Maiden - 24-09-2012, 09:47 PM
RE: Bought Affection - de RosetteFoxy - 21-10-2012, 10:11 PM
RE: Bought Affection - de ohaio_angel - 22-10-2012, 03:04 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)