16-09-2012, 09:55 PM
Orice joc merita cumparat, daca iti place. E nasol daca nu incerci un demo sau ceva pentru ca asa, nu ai de unde sa stii daca merita sau nu achizitionat. Dar gandeste-te ca sunt oameni care au muncit si au stat ore intregi ca tu sa te poti juca jocul respectiv. Eu cumpar majoritatea jocurilor care-mi plac. Trebuie sa sti sa si cauti, si eventual sa ai rabdare sa se ieftineasca un joc. A fost o perioada foarte nasoala, anul trecut, cand producatorii preferau sa lanseze mai mult pe console, pentru ca pe PC era pirateria in floare. Asta pana cand s-a modat si PS3-ul si nu mai era nici un mediu sigur. Cand spun ca imi cumpar jocurile care-mi plac, nu te gandi ca la lansare o sa ma duc sa-mi iau GTA V, pentru ca nu o sa mi-l permit. Astept oferte, chiar daca trece si anul, nu e bai, eventual il joc si piratat, dar intr-un final, il cumpar. Limbo e un bun exemplu, am jucat piratat jocul cu cateva luni in urma de a il cumpara, si chiar daca nu avea multiplayer, l-am prins intr-un bundle cu 8 euro, cum sa nu-l cumperi? La fel mi-a luat un prieten Modern Warfare 2 cu 20 de lei, si l-am putut activa si pe Steam. Momentan cel mai mare regret al meu este ca n-am putut inca sa cumpar Batman Arkham City, pentru ca merita din plin. Sunt o gramada de locuri de unde-ti poti cumpara jocuri la preturi foarte acceptabile. A fost oferta la Ghotic, nu mai stiu ce editie, primeai o harta, un artbook, soundtrack-ul, jocul, intr-o cutie interesanta cu un diamant, la doar 30 de lei, deci poti gasi si collector's edition la preturi ieftine, doar sa astepti si sa stii unde sa cauti.