16-09-2012, 07:07 PM
Mood: emotionat;
Status: Damn school, where's the rain?;
Mananc: prajitura;
Beau: suc, dar revin acum la apa;
Sunt imbracat in: short si-un tricou;
Ascult: bazaitul unitatii centrale, masinile de fara si tastele;
Privesc: ecranul, vreau sa ma mai joc si sa ma uit la Naruto;
Status messenger: Put a ribbon round my neck and call me a libertine, I'll sing you songs of dreams I used to dream. :] || Adorable British people. <3
Vorbesc pe messenger cu: Iulie, Mada;
Citesc: Romanul adolescentului miop de Mircea Eliade & recitesc Viata ca o prada de Marin Preda;
Ma gandesc la: deschiderea scolii de maine, faptul ca nu cunosc pe nimeni dintre viitori mei colegi, vremea ploaia de fara si vacanta frumoasa de vara care a trecut;
Dating: nimeni, noroc ca incepe liceul;
Doresc: sa nu ne ia tare din prima saptamana de scoala, sa ploua, sa fie totul okay, actually;
Iubesc pe: iubesc toamna si iubesc sa mananc ;P;
Nervos pe: nimeni;
Urasc pe: urasc oamenii ipocriti;
Imi lipseste: categoric deja imi lipseste vacanta, statul pana tarziu pe net si furtunile de vara;
Abia astept sa: treaca deschiderea scolii de maine, timpul pana la vacanta de iarna, filmul Mizerabilii;
Status: Damn school, where's the rain?;
Mananc: prajitura;
Beau: suc, dar revin acum la apa;
Sunt imbracat in: short si-un tricou;
Ascult: bazaitul unitatii centrale, masinile de fara si tastele;
Privesc: ecranul, vreau sa ma mai joc si sa ma uit la Naruto;
Status messenger: Put a ribbon round my neck and call me a libertine, I'll sing you songs of dreams I used to dream. :] || Adorable British people. <3
Vorbesc pe messenger cu: Iulie, Mada;
Citesc: Romanul adolescentului miop de Mircea Eliade & recitesc Viata ca o prada de Marin Preda;
Ma gandesc la: deschiderea scolii de maine, faptul ca nu cunosc pe nimeni dintre viitori mei colegi, vremea ploaia de fara si vacanta frumoasa de vara care a trecut;
Dating: nimeni, noroc ca incepe liceul;
Doresc: sa nu ne ia tare din prima saptamana de scoala, sa ploua, sa fie totul okay, actually;
Iubesc pe: iubesc toamna si iubesc sa mananc ;P;
Nervos pe: nimeni;
Urasc pe: urasc oamenii ipocriti;
Imi lipseste: categoric deja imi lipseste vacanta, statul pana tarziu pe net si furtunile de vara;
Abia astept sa: treaca deschiderea scolii de maine, timpul pana la vacanta de iarna, filmul Mizerabilii;