16-09-2012, 01:53 PM
Iuuui! He kissed him! Really? Nu era prea beat... Personajul principal (^^") si a visat, nu? Iiiii~ Yuudai, 'Love you. :X In sfarsit, in sfarsit se intampla ceva interesant. Oops, asta nu e formulata bine. Ma refeream la faptul ca acum abia te-ai gandit sa ii deschizi ochii lui Yuudai si sa il vada pe frumosul de Daisuke. Nope, dar tot nu am incredere in el. Stiu ca e vulpe~ Is my type, deci il simt. :>
Capitolul a fost scris bine, cu detalii credibile <3 si multe lucruri din cultura japoneza. Desteapta lu' mama. :x *spuse ea plina de mandrie, cu ochii in lacrimi* Siiii, mai e ceva ce ador~ L-ai imbatat pe Daisuke. Ha, ha! Nu am pot abtine! :)) Dragutul si puternicul luptator care nu renunta cade lat de la cateva pahare de alcool - eu daca as fi fost in locul lui Yuudai as fi profitat mai mult de el. :-?
Etooo~ Un capitol delicioooos~ Si sper ca urmatorul vine curand pentru ca sunt al naibii de curioasa in legatura cu reactia lui Daisuke. <3
Well, spor la scris si muuulta inspiratie. Kiss-you. ^.^
Capitolul a fost scris bine, cu detalii credibile <3 si multe lucruri din cultura japoneza. Desteapta lu' mama. :x *spuse ea plina de mandrie, cu ochii in lacrimi* Siiii, mai e ceva ce ador~ L-ai imbatat pe Daisuke. Ha, ha! Nu am pot abtine! :)) Dragutul si puternicul luptator care nu renunta cade lat de la cateva pahare de alcool - eu daca as fi fost in locul lui Yuudai as fi profitat mai mult de el. :-?
Etooo~ Un capitol delicioooos~ Si sper ca urmatorul vine curand pentru ca sunt al naibii de curioasa in legatura cu reactia lui Daisuke. <3
Well, spor la scris si muuulta inspiratie. Kiss-you. ^.^
Nando mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
![[Imagine: 346l2lx.jpg]](http://oi60.tinypic.com/346l2lx.jpg)