16-09-2012, 10:58 AM
Am descoperit Naruto cred ca acum 5 ani, cam asa. Si well yep, tot pe Jetix... si ceea ce nu suportam era ca la un moment dat episoadele se repetau la un interval de x. Dar ma rog, revenind... Ma tinea in suspans Naruto Uzumaki, copilul care facea numai traznai prin satul frunza, dar avea o determinare incredibila. Asta m-a fascinat si pe cand eram mica, imi doream sa fiu ca Naruto, desi fara prieteni si refuzat de ceilalti, era curajos si avea vise mari - era ca un fel de idol pentru mine *laughs*
Si acum mai urmaresc Naruto, desi cand am timp, vizionez Naruto Shippuden si, fata de personajul meu favorit din copilarie, adica Sasuke ( pentru ca imi placea cum arata, tipic ! ) acum imi place din ce in ce mai mult Naruto. Este mai matur, are alte responsabilitati, si cu toate astea, nu uita sa se distreze and soooo on. Punct.
Si acum mai urmaresc Naruto, desi cand am timp, vizionez Naruto Shippuden si, fata de personajul meu favorit din copilarie, adica Sasuke ( pentru ca imi placea cum arata, tipic ! ) acum imi place din ce in ce mai mult Naruto. Este mai matur, are alte responsabilitati, si cu toate astea, nu uita sa se distreze and soooo on. Punct.