15-09-2012, 12:33 AM
Se vor folosi: 600g potasiu, bicarbonat de sodiu, frunze de salcam, 1,5l cafea cu ghemotoace, 3 unghii de pisica, 7 coaste de porc, sapun dove si cauciuc si blana de urs.
Intr-un bol mare (se poate uitiliza si-un lighean) se arde timp de cinci minute un cauciuc folosit de mai bine de trei luni, la foc mic. Fumul trebuie indepartat de recipient cat mai repede cu putinta, in primele trei minute; restul de doua minute sunt neglijabile. Focul se stinge cu o blana de urs matur care va fi aruncata in vas, peste cauciuc, dupa cele cinci minute. Intr-un recipient separat se amesteca 3 unghii de pisica cu apa, iar cand acestea sunt pe punctul de a se dizolva, se vor adauga frunzele de salcam. Compozitia obtinuta se toarna peste blana de urs si cauciucul ars, dupa care se amesteca intr-un mod constant timp de cel putin doua minute. Sapte coaste de porc vor fi frecate si imbracate in sapun dove, iar mai apoi se vor presara peste acestea 600g de potasiu. Coastele se pun intr-o tava si se baga in cuptor unde se lasa pentru 15 minute. Dupa ce timpul expira, coastele de porc se scot, iar peste acestea se presara compozitia lichida din cauciun, bala de urs etc. Pentru gust, la servire, se poate presara peste bicarbonat de sodiu. Delicatesa se consuma cu cel putin 1.5 L de cafea cu ghemotoace.
Next: pufuleti auriti, 25g de pene de prepelita, 10 picaturi de ulei, faina, un ceas stricat, gel de dus, 3 L de lapte si unt.
Intr-un bol mare (se poate uitiliza si-un lighean) se arde timp de cinci minute un cauciuc folosit de mai bine de trei luni, la foc mic. Fumul trebuie indepartat de recipient cat mai repede cu putinta, in primele trei minute; restul de doua minute sunt neglijabile. Focul se stinge cu o blana de urs matur care va fi aruncata in vas, peste cauciuc, dupa cele cinci minute. Intr-un recipient separat se amesteca 3 unghii de pisica cu apa, iar cand acestea sunt pe punctul de a se dizolva, se vor adauga frunzele de salcam. Compozitia obtinuta se toarna peste blana de urs si cauciucul ars, dupa care se amesteca intr-un mod constant timp de cel putin doua minute. Sapte coaste de porc vor fi frecate si imbracate in sapun dove, iar mai apoi se vor presara peste acestea 600g de potasiu. Coastele se pun intr-o tava si se baga in cuptor unde se lasa pentru 15 minute. Dupa ce timpul expira, coastele de porc se scot, iar peste acestea se presara compozitia lichida din cauciun, bala de urs etc. Pentru gust, la servire, se poate presara peste bicarbonat de sodiu. Delicatesa se consuma cu cel putin 1.5 L de cafea cu ghemotoace.
Next: pufuleti auriti, 25g de pene de prepelita, 10 picaturi de ulei, faina, un ceas stricat, gel de dus, 3 L de lapte si unt.