12-09-2012, 10:51 PM
Mood: destul de fericita, avand in vedere viata asta stupida
Status: n-am
Locatie: langa geamul prin care adie vantul racoros de toamna. In sfarsit
Mananc: nimic
Beau: apa
Sunt imbracata in: pantaloni trei sferturi si un tricou rosu. Costumatie de stat in casa
Ascult: Edguy - Robin Hood
Privesc: videoclipul de la melodia de mai sus. Nu cred ca am mai ras atat de mult la un videoclip; Tobi Sammet e chiar adorabil.
Status messenger: nu sunt pe mess, nu am chef sa vorbesc cu nimeni. Oricum prietena mea nu e online niciodata
Vorbesc pe messenger cu: vezi mai sus
Citesc: Sfarsitul Copilariei de Arthur Clarke. O ador.
Ma gandesc la: Tobi Sammet e adorabil, charismatic, frumos, amuzant... Ma rog /fangirl mood off. Mai sunt cateva zile pana incepe scoala, nu mi-e dor decat de o persoana si nu vreau sa incep clasa a 12-a pentru ca mi-e frica de tot ce o sa se intample. Adica de viata.
Dating: nu.
Doresc: sa merg la un concert Avantasia, daca va mai fi vreunul, sa imi cumpar o tona de CD-uri, sa merg in Islanda si in Norvegia, chestii de genul asta foarte plauzibile si rezonabile. Si sa nu imi mai fie rusine sa sun oamenii la telefon.
Iubesc pe: Tobi Sammet, Roy Khan, Christian Bale, Charlie
Nervoasa pe: faptul ca nu am suficienti bani sa merg la concerte
Urasc pe: nimeni, deocamdata
Imi lipseste: un fost coleg de clasa pe care mi-e teama ca nu o sa-l mai vad curand
Abia astept sa: merg la opera. Mama a luat bilete la Faust
N-am fost prea coerenta in postul asta >.<
Status: n-am
Locatie: langa geamul prin care adie vantul racoros de toamna. In sfarsit
Mananc: nimic
Beau: apa
Sunt imbracata in: pantaloni trei sferturi si un tricou rosu. Costumatie de stat in casa
Ascult: Edguy - Robin Hood
Privesc: videoclipul de la melodia de mai sus. Nu cred ca am mai ras atat de mult la un videoclip; Tobi Sammet e chiar adorabil.
Status messenger: nu sunt pe mess, nu am chef sa vorbesc cu nimeni. Oricum prietena mea nu e online niciodata
Vorbesc pe messenger cu: vezi mai sus
Citesc: Sfarsitul Copilariei de Arthur Clarke. O ador.
Ma gandesc la: Tobi Sammet e adorabil, charismatic, frumos, amuzant... Ma rog /fangirl mood off. Mai sunt cateva zile pana incepe scoala, nu mi-e dor decat de o persoana si nu vreau sa incep clasa a 12-a pentru ca mi-e frica de tot ce o sa se intample. Adica de viata.
Dating: nu.
Doresc: sa merg la un concert Avantasia, daca va mai fi vreunul, sa imi cumpar o tona de CD-uri, sa merg in Islanda si in Norvegia, chestii de genul asta foarte plauzibile si rezonabile. Si sa nu imi mai fie rusine sa sun oamenii la telefon.
Iubesc pe: Tobi Sammet, Roy Khan, Christian Bale, Charlie
Nervoasa pe: faptul ca nu am suficienti bani sa merg la concerte
Urasc pe: nimeni, deocamdata
Imi lipseste: un fost coleg de clasa pe care mi-e teama ca nu o sa-l mai vad curand
Abia astept sa: merg la opera. Mama a luat bilete la Faust
N-am fost prea coerenta in postul asta >.<
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine