Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

Ceau, ceau! <3
Am avut parte de doua capitole interesante si nu regret ca vin acum cu un comentariu, caci am putut savura mai mult decat se putea.
Denisu as vrea sa te rog sa-ti verifici de doua ori capitolele fiindca in aceste ultime cp. ai avut greseli de tastare si exprimare care au cam modificat sensul propozitiilor, chiar si asa daca mai verifici inca odata, atunci iti spun ca se va rezolva problema.
Nu prea stiu ce sa spun, am fost cam ametita cand am citit capitolele, insa mi-a placut ultima scena - sarutul - foarte dragut descris, pacat ca s-a incheiat acolo. Si chiar si in general ai reusit sa te axezi si pe reactii, gesturi, descriindu-le chiar foarte dinamic. Iar actiunea nu mi s-a parut grabita.
Legat de ideile secundare din capitole, ma pe mine nici acum nu prea m-au facut sa tresar, dar nu stiu de ce, chiar si asa ai mai pus accent pe descriere si am vazut ca totusi lucrurile par ca incep sa se infierbante. Cu alte cuvinte incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult.

Nu mai am ce spune, astept nextul si succes in continuare!

Răspunsuri în acest subiect
RE: I'm not only your drug +14 ( ItaSasu, SasuNaru) - de hiimera - 09-09-2012, 11:23 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 9.243 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)