Citat:v Esti membru nu chiar asa nou, cred ca fata si esti nascuta primavara. Nu ai terminat inca liceul si habar nu ai ce drum o sa apuci dupa. Iti plac serialele cu vampiri si oja rosie si nu ai peretii albastri fosforescent. Iti plac sosetele cu degete si martisoarele.
Onersonal, chiar imi place scoala. In special profa de chimie si sarcasmul/ ironia/ cretinismul cu care mi-a aruncat castile pe geam (lucru pentru care n-am s-o uit whenever and ever). Colegi cred ca sunt lucrul pentru care nu vreau sa inceapa scoala.
^Imi place setul tau, imi place toamna, cred ca si tie iti place toamna, cred ca-ti plac yaoi-ul, fotografiatul si ciocolata. Ai o bicicleta cu care nu te-ai plimbat din toamna anului viitor, iti place Kuroshitsuji si nu tolerezi lactoza.
< Bored, tired, sick, and all those words that can describe a dead person. Why are all of those people full of bullshit?
v Mergi cu tranvaiul, ai prieteni imaginari foarte multi (sau ai avut). Ai un frate/sora insuportabil/a cu care te certi mereu sau nici macar nu va vorbiti, esti donator, de sange, nu tolerezi lactoza si (random) your blood type is A.