Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Generatia cu cheia la gat | Generatia actuala

#34
Cine a zis ca sunt adepta democratiei? *laughs* 'cuz you are so wrooong. A zis cineva ceva de exprimatul libertatii sau ca sunt de acord cu asta? Nu. Am zis ca nu e corect sa arati cu degetul spre cineva a carui viata a fost indrumata de altcineva. Daca n-as fi scris, draga admina, n-as fi crezut. Eu sunt foarte deschisa la idei noi si sunt gata sa accept spusele tale daca imi aduci argumente fondate nu doar frustrari. No offence.

Nu, nu mi se pare ok ca fete de 12/13 ani isi arata mai stiu eu ce pe un site de socializare. Daca s-a intamplat sa fie racolata o fata.... ma gandesc ca se poate IN ORICE LOC, LA ORICE ORA.

Eu m-am jucat prin noroi, m-am urcat prin copaci, am sarit gardul vecinului si am facut foc de tabara la poarta. Conditia mea fizica lasa de dorit. E adevarat, cand eram mica eram mai sanatoasa; acum ma imbolnavesc destul de repede. Tu zici ca lipsa de sport duce la asta. Eu iti spun ca alimentatia este de vina. Prea multa mancare de la fast-food si nu numai. Din moment ce pana si mancarea de la mama de acasa e plina de 'chimicale'.

Cat despre alegerea ta... tine de felul in care ti-ai dezvoltat personalitatea.
" I see humans but no humanity "



Răspunsuri în acest subiect
RE: Generatia cu cheia la gat | Generatia actuala - de Trix - 07-09-2012, 11:09 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)