Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

#14
Multumesc tuturor de commuri si sfaturi privind estetica si continutul capitolul. Am venit cu nextul si sper sa fie pe masura asteptarilor chiar daca e putin mai banal :* Incepand cu urmatorul capitol deja intram in branza, deci promit mai multa actiune :* >:D<


Capitolul 5
~Drumurile noastre paralele~


Dimineata urmatoare il prinse pe Naruto inca dormind pe patul ravasit, cu asternuturile aruncate pe jos si hainele imprastiate. Soarele isi strecura firele de aur lucioase prin geam si prin perdeaua simpla si veche. Camera era inecata in linistea diminetii, iar in coltul unde baiatul avea patul, era un usor semiintuneric, un unghi unde se dadea batalia discreta dintre lumina diminetii care dorea sa patrunda si intunericul unei noptii sfarsite. Blondinul se trezi cu o usoara migrena ca dupa o betie, desi el nu se atinsese nici cu buzele de bautura. Fusese o noapte agitata, adormise foarte tarziu in jurul orei 4. Baiatul se ridica din pat, frecandu-si ochii cu podul palmelor. Cateva clipe facu miscari mecanice, monotone: isi facu patul, aranja hainele, apoi se indrepta captivat spre fereastra. Inlatura perdeaua intr-o parte cu mana stanga si privi prin sticla diafana. Nu-l incanta peisajul foarte mult, dar apoi concentrarea ii cazu in reflectia sa geam. Isi privi chipul vag , nederanjat de soare. Incepura parca in minte sa-i deruleze toate scenele de azi-noapte, repetandu-se mereu momentul cand Sasuke ii facuse promisiunea si il sarutase pe frunte. Acest gest ii lasase blondinului urme in suflet, una ca se bucura ca brunetul reactionase calm, alta ca acest gest era mai mult de natura frateasca, nu de prieten. Privi in gol minute in sir, clipind foarte rar si concentrat asupra clipelor cu Sasuke. Naruto insa dintr-odata stranse perdeaua cu mana si ofta, deoarece mintea care mereu da comenzi, ii ordona de aceasta data sa accepte ca Sasuke il considera ca un frate. Totusi inima ii soptea in sine ca gestul justificat al brunetului nu-i decat un gest inocent de a-si ascunde si el mica atractie si atentie pentru Naruto. Blondinul simti iarasi un complex de sentimente si se confrunta iarasi cu o enigma.
In cele din urma se intoarse spre pat si imbraca un costum de trening portocaliu. Pantalonii ii rasfranse , isi puse in picioare incaltaminte lejere , albastre ninja si hotarat porni pe usa. Lasase in mod intentionat bandana acasa, bretonul sau blondu fluturand in bataia vantului. Alerga pana la standul lui cu ramen, unde servea domnul Mutsume vesnic purtand halatul de bucatar alb imaculat. Intui dorinta lui Naruto si ii servi acelasi meniu. Tanarul clientul avu licariri sprintene in ochii sai albastri de la atata foame matinala, semn ca farfuria cu ramen constituia un deliciu. Savura portia de ramen multumit, apoi uitandu-se la ceasul de pe perete vazu ca e tarziu. Naruto se panica putin, apoi porni spre antrenamente lasand banii pe masa pentru comanda primita. Alerga cateva minute pana ce ajunse la padurea Konohai unde intalni un batran dolofan de vreo 50 de ani cu parul carunt si lung prins intr-o coada. Fata lui prelungita arata cateva semne discrete de incretituri pe frunte si in jurul gurii, in rest nu-i dadeai varsta. Purta o vesta ninja albastra, manusi negre stil ninja si pantaloni largi verzui. Incaltamintea , deasemenea adecvata misiunilor nu lipsea din tinuta sa. Din priviri , Naruto simti ca batranul e putin increzut si libidinos.
- Buna ziua, bunicule ! spuse Naruto pe un ton glumet.
- Pe cine faci tu bunicule? Obraznicule! Atentie cum se vorbeste cu cei mai mari ! se rasti batranul.
- Dumneata esti Jiraya! Incepem antrenamentul odata?
- Ce nerabdator esti ! Prea bine!
Jiraya ii arata tanarului lectia pentru ziua respectiva. Batranul ii dete ideile si sfaturile de baza pentru lectie cu o indiferenta banala incercand sa mentina relatia elev-mentor. Naruto il asculta cu o atentie desavarsita si remarcand raceala pe care o pastra profesorul sau. Zambind, se apuca sa exerseze.
Batranul plecase la pandit de femei, cum isi are vechile obiceiuri lipsite de gust. Se facu trecut de amiaza, soarele era mai puternic, stapandind satul cu razele si caldura sa. Blondinul, in pauza de masa, medita la jutsu si sesiza un cuplu in trecere. Erau doi tineri care se tineau de mana si la un moment dat baiatul dadu sa-si ia la revedere de la iubita sa. O saruta foarte repezit pe buze si mai lung pe frunte, lansand-o pe fata fara vorba privindu-l indelung indepartandu-se. Tanara paru putin dezamagita, parca astepta un raspuns pe care nu-l primise. Naruto asista involuntar la aceasta scena putin dramatica si siropoasa, dar isi aminti cu stupoare ca si el traise aceeasi intamplare. Dintr-odata cheful de antrenament pieri, isi inclesta pumnii pe genunchi si se musca de buze. Starea sa de nervozitate se intensifica atat de tare incat simti ca explodeaza. Se ridica si o lua la fuga cu ochii incetosati de mici perle lacrimare care cadeau pe obraz cu randul. Ajuns acasa, tranti usa si se arunca in pat.
'' Uite Sasuke ce mi-ai facut... La dracu nu cred.. Nu imi vine sa cred ca vreau sa te vad. Ca ma simt atras de tine !''
Blondinul disperat , invadat de o caldura insuportabila ca o febra, decise sa faca un dus rece. Se dezbraca de haine si se indrepta spre baie. Porni robinetul si o multime de bobite de apa ca o ploaia ii cazura pe trup , stingand monstruoasa caldura corporala.


Momentan viata celor doi era situata pe drumuri paralele, Naruto isi traieste viata ca un baiat ninja singur in cautarea propriului ideal, Sasuke colinda alt drum in cautarea propriei identitatii si implinirea unei promisiuni crude. Brunetul era in misiune, fusese angajat de Tsunade sa urmareasca miscarile unei aliante dintre Konan si Karin in Satul Nisipului. Tanarul Uchiha isi instalase tabara in padurea din apropierea Satului Nisipului. Era seara, negura noptii inghitea lumina soarelui si se raspandea cu repeziciune. Sasuke isi aprinse focul, meditand si planificand miscarile. Se gandi si el la blondin, parca ii vedea chipul inocent si sclipirile albastre din ochii in flacara focului. Se mira brusc si isi duse mana dreapta la inima strangand tricoul.
'' Ce e asta? Senzatia asta? E sufocanta si aprinsa, de parca as fi baut ceva tare''
Infierbanteala ii inmuie corpul si cateva firicele de sudoare ii se scursera pe tampla. Sasuke se simti imbatat de aceasta senzatie si parca era gata sa tipe, deoarece devenise insuportabila.
'' Oare? Mi-o fi dor de el? Ce naiba? Vreau sa-l vad sau m-am imbolnavit? " Brunetul cazu la pamant peste un covor de iarba deasa, verde si racoroasa. Statu neclintit admirand cerul si lasand la o parte gandurile razbunarii. Sasuke, apoi intoarse incet privirea spre locul unde era cortul, in dreapta sa si inaintea lui, era camuflata in iarba bandana cu simbolul satului. Cu miscari rafinate, brunetul apuca bandana si o ridica deasupra lui analizand toate detaliile. Afisa un zambet dragalas ca un copil si clipi de doua ori, apoi aseza bandana inapoi in iarba. Isi aseza mainile pe piept cu degetele inclestate si rosti cald , aproape pasional : Naruto !. . .
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
RE: I'm not only your drug +14 ( ItaSasu, SasuNaru) - de Erina Ozaki - 06-09-2012, 04:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 8.213 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)