Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

#13
Ti-am citit ficul, a foat dragut, imi place ideea x-trem <3.
Pai, greseli de gramatica si ortografie nu am vazut pana acum, pot spune; daca sunt trebuie neaparat sa-mi iau ochelari sa vad mai bine, caci eu nu am zarit nicio greseala [ inafara de cele enumerate de Nix`].
Am mai vazut multe fic-uri cu ideea de clanul Uchiha si ca a foat ucis de Itachi, iar Sasuke .. Dar, la tine vad ca este mai original, nu stiu cum sa-ti explic, mai profund. Desi, in capitolul aceasta nu s-au intamplat nimic special sa zicem, mi-a placut mai ales cum gandeste tanarul Sasuke. As vrea sa vad daca vor exista si scene fierbinti dintre cei doi, me perversa mare. Yeah. Naruto, baietelul acesta copilaros. Doamne, cat il indragesc eu. Este primul, sau nu, al doilea- al treilea [ eh, asta nu conteaza ] care imi place [ fic cu persoanje din Naruto ]. Nici nu sti in act suspans mai "inghesuit" * laughs *, caci deja astept sa vad ce au de gand sa faca Itachi si Naruto. De Saske nu mai zic. Mi-a placut, din capitolul anterior pupicul si timiditatea dintre cei doi.

SoOo, astept cu nerabdare next-ul, si daca ai putea sa ma anunti cand il pui. Nu vreau sa pierd nimic, sa fiu la curent cu toate, intelegi ? ;;)
[Imagine: tumblr_m9o59mWzcL1rdjmj7o1_500.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
RE: I'm not only your drug +14 ( ItaSasu, SasuNaru) - de Kyandi. - 05-09-2012, 12:21 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 8.664 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)