(29-08-2012, 02:23 PM)Daria A scris: Oricum, Lia, faza este ca acum majoritatea copiiilor nu mai gaseste ceva interesant la o Prinsea; Tara,tara vrem ostasi sau la Ratele si vanatorii la fel cum o faceam eu cel putin cand eram mica. Acum exista alte chestii care se pare sunt mai atractive; de exemplu: cand am fost la mare era o fetita de 10 ani care ma intreba si pe mine si pe Vero daca avem facebook si un baietel care nu avea mai mult de 8-9 ani statea in holul hotelului cu o tableta in mana jucandu-se.
Whaaaa ce dor mi-ai facut de jocurile alea. Imi amintesc cand eram la tara si mi-am incasat o minge in cap la ratele si vanatorii pentru ca eram eu sigura ca o sa o prind si o sa mai primesc o viata sau atunci cand ne strangeam mainile si fugea unu in noi de ne lua pe toti dupa el, numai sa nu sparga lanturile ostasilor. Heh pacat de timpuri, ca s-au dus, dar sincer, nu m-as da acum la o parte daca s-ar pune cineva sa joace ascunselea sau ratele si vanatorii. I might be an adult, but damn, I miss my childhood. Copii din ziua de azi nu stiu ce pierd.