Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Generatia cu cheia la gat | Generatia actuala

(29-08-2012, 02:23 PM)Daria A scris: Oricum, Lia, faza este ca acum majoritatea copiiilor nu mai gaseste ceva interesant la o Prinsea; Tara,tara vrem ostasi sau la Ratele si vanatorii la fel cum o faceam eu cel putin cand eram mica. Acum exista alte chestii care se pare sunt mai atractive; de exemplu: cand am fost la mare era o fetita de 10 ani care ma intreba si pe mine si pe Vero daca avem facebook si un baietel care nu avea mai mult de 8-9 ani statea in holul hotelului cu o tableta in mana jucandu-se.

Whaaaa ce dor mi-ai facut de jocurile alea. Imi amintesc cand eram la tara si mi-am incasat o minge in cap la ratele si vanatorii pentru ca eram eu sigura ca o sa o prind si o sa mai primesc o viata 21 sau atunci cand ne strangeam mainile si fugea unu in noi de ne lua pe toti dupa el, numai sa nu sparga lanturile ostasilor. Heh pacat de timpuri, ca s-au dus, dar sincer, nu m-as da acum la o parte daca s-ar pune cineva sa joace ascunselea sau ratele si vanatorii. I might be an adult, but damn, I miss my childhood. Copii din ziua de azi nu stiu ce pierd.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Generatia cu cheia la gat | Generatia actuala - de DiZ - 04-09-2012, 10:59 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
15 Vizitator(i)