20-08-2008, 04:16 PM
Momentan ma uit si eu la el ...dar am terminat ieri episodul 19 :cry: .E intr-adevar super funny...ai ce rade la el.Sper sa se grabeasca cu "subb-ul".Manga din pacate nu am citit-o ,dar am inteles ca nu s-a terminat.Personaje favorite :chiar dak o admir pe Hikari cum suporta sa i se zica Miss Rank Two (Nii-san),my favorite is Akira & Megumi. :biggrin: si cred ca Tadashi & Akira fac un cuplu nice.Iar Megumi-chan e asa cute cum scrie.Si ador faza cand incearca sa cante.Dar oricum are o voce super in episodul 19.Ceilalti:Ryuu e haios ...cat de mult ii plac animalele si despre Tadashi(mi-e mila de el ...ce mama are ) :pfiu: .Coloana sonora nu-i urata ...e dragutica si respect faptul ca melodia este cantata de seiyuu.Grafica e foarte cute.Mmmm...si intre Kei si Yahiro...nu zic ca Takishima nu-i cute si super perfect...but...I like Yahiro (ceva mai mult).Imi place mai mult pesonalitatea lui...chiar dak pare atat de cold,are o pesonalitate foarte sweet! o//o .Cred ca ar face un cuplu frumos impreuna cu Megumi.
~So cam aat am pe moment de spus.Vi-l recomand cu mare placere.Ja'ne!
~So cam aat am pe moment de spus.Vi-l recomand cu mare placere.Ja'ne!