Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

#7
Nu ai pentru ce! *hug*
Si acest capitol e scur si are ceva mai multe greseli decat celalat, insa nu are nimic. Oricum ti le voi enumara:
"Stelele parca ii trimisesera in suflet un strop de armonie si placere si decise sa se bucure de Hanabi. Se intoarse hotarat , cu zambetul inca atasat pe buze si porni in goana." - nu stiu, dar mie nu imi place cum suna propozitia aia unde e acel "si"... Poate puteai sa o formulezi altfel, oricum poate si asa e corect, dar mie tot nu imi pare ca suna bine...
"superficiale" - superficial.
"un cordon de rau" - brau.
"obrajul" - obrazul.
Si altele...
De asemenea am remarcat si cateva greseli de exprimare. Si ai grija si in general, totul poate sa se corecteze, trebuie doar sa iti mai treci odata ochii peste text.
Si iti voi spune ce mi-a placut foare mult la acest capitol - ultimele parti, atunci cand Naruto parea mezmerizat de ochii lui Sasuke si nu mai stia ce simte, la fel si Sasuke. Amandoi prinsi intr-un joc confuz. Mi s-a parut ca ai descris acolo destul de bine.
Acum in mare vreau sa-ti spun ca ar trebui sa pui accent mai mult pe descriere si detalii, iar actiunea sa fie ceva mai incetinita fiindca aici chiar ca s-a petrecut prea repede.
Cand vorbesc de detalii, nu ma refer sa-mi spui ca spicul de grau e galben si ca atunci cand il atingi e moale din cauza tesutului sau de nu stiu ce fel. Nici de cum. :)) Adica sa nu te lalai, insa este necesar sa spui cum se simteau personajele, ceva reactii daca se poate si legatura lor cu peisajul natural si legatura intre ei. (Naruto-Sasuke sau mai stiu eu)

Cam atat, nu mai am ce spune cred... Oricum te las cu bine, astept nextul, succes!



Răspunsuri în acest subiect
RE: I'm not only your drug +14 ( ItaSasu, SasuNaru) - de hiimera - 30-08-2012, 03:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 8.664 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)