19-08-2008, 03:04 PM
Light...mie una mi s-a parut un personaj care avea sufletul pur, curat, si motivul pentru care a omorat atatia oameni, a fost ca s-a saturat sa vada atatea nedreptati pe lumea asta, si intr-un fel chiar il inteleg.S-a dovedit a fi la fel de destept ca si L, si a stiut sa invarta lucrurile astfel incat mereu sa fie totul in favoarea lui...Insa el s-a aventurat la niste fapte prea marete pentru un simplu om.Si poate ca a sfarsit cum a sfarsit deoarece nimeni nu are voie sa schimbe ceea ce a creat Dumnezeu, iar el chiar asta voia sa faca. Parerea mea este ca daca Dumnezeu a lasat un om sa traiasca si i-a dat sansa la viata, indiferent ca acel om este bun sau rau, noi nu avem dreptul sa intervenim si sa-l omoram; Dumnezeu stie de ce l-a lasat sa traiasca. Poate ca asta a fost greseala fatala a lui Light, el a uitat de unde a plecat, a uitat ca este un simplu muritor la fel ca si ceilalti, si s-a dat drept ceva ce nu era, drept un zeu.Nimeni nu are dreptul sa faca asta. Inteleg ca a facuto din bunatate si pentru ca isi dorea o lume mai buna, cred ca asta e visul fiecaruia dintre noi: o lume unde sa fie numai armonie, insa el s-a aventurat in ceva ce il depasea, nu avea dreptul sa ieie viata nimanui. Plus ca a omorat si oameni buni, de exemplu pe L. Moto-ul sau era "ori esti cu Kira, ori esti impotriva lui".Si gandea foarte gresit....Insa...cam asa este omul cand ajunge la putere...uita de unde a plecat...
Cand a murit, mi-a parut extrem de mult rau dupa el si pentru faptul ca nu si-a putut implini visul, insa oricine care incearca sa se ridice mai sus decat Dumnezeu, la final cade...Cred ca aceasta a fost greseala lui fatala...insa sunt ferm convinsa ca sufletul sau era pur...
Nu pot spune ca Light este personajul meu preferat, deoarece imi place atat de Light cat si de L la fel de mult...nu ma pot hotari intre ei doi...
Cand a murit, mi-a parut extrem de mult rau dupa el si pentru faptul ca nu si-a putut implini visul, insa oricine care incearca sa se ridice mai sus decat Dumnezeu, la final cade...Cred ca aceasta a fost greseala lui fatala...insa sunt ferm convinsa ca sufletul sau era pur...
Nu pot spune ca Light este personajul meu preferat, deoarece imi place atat de Light cat si de L la fel de mult...nu ma pot hotari intre ei doi...