Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

#5
Ceau, ceau! <3
Da, este scurt si nu prea e interesant ca sa spun asa. Totul mi se pare prea brusc mie - apare de Itachi, se lupta putin, pleaca Itachi si Sasuke ramane cu acel gust de ura in gura... Dar inainte ca ace gust sa apara, el ce simtea? Presupun ca aceste raspunsuri le voi primi prin alte capitole.
Mie una cel putin mi s-a parut cam sec acest capitol, ai avut descriere si mi-a placut cum ai formulat in mare unele propozitii, cu exceptia acesteia -->> "In dimineata prea insorita si calda pentru un inceput de zi, la micul restaurant al domnului Mutsume, se zari tanarul Uchiha care era in trecere.Imbracat intr-o pereche de pantaloni albi largi si o bluza rosu cu negru ceva mai mulata pe corpul baiatului si fara maneci" - cuvantul ingrosat este probleme, nu era necesar punerea lui acolo fiindca se sub intelegea despre cine era vorba.
In rest nu stiu daca ai mai avut greseli, acum sincer am fost putin introdu-sa in text si nu am mai cautat greseli, cred ca ai lucrat impecabil.
Oricum tot ce ar fi trebuit sa faci tu era sa dinamizezi si sa introduci mai multe idei in capitol, caci asa actiunea e destul de seaca, nu mi se pare interesanta nici lupta dintre cei doi. Trebuia sa ii dai ceva volum de substanta prin detalii, mai multa descriere.

Hmmm... sa mai spun ceva? Nu stiu, chiar si asa mie imi place cum scrii, foarte frumos si ordonat, trebuie doar sa faci capitolele ceva mai interesante si sa le dai volum cu detalii. (desigur nici in exces, potrivit)
Succes cu nextul! *hug*



Răspunsuri în acest subiect
RE: I'm not only your drug +14 ( ItaSasu, SasuNaru) - de hiimera - 27-08-2012, 10:44 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 8.664 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)