25-08-2012, 07:20 PM
Vei pleca in Bora-Bora impreuna cu Franklin cu un avion. Pe drum avionul se va prabusi, dar voi veti scapa cu viata datorita parasutelor. Fiind pierduti intr-un desert pustiu incepi sa ai halucinatii deoarece iti este prea sete. La un mement dat vezi un OZN care se apropie de tine. Din el coboara 5 extraterestrii, fiecare de o culoare diferita: rosu, galben, albastru, verde si mov. Extraterestii te vor prinde si te vor baga intr-o cusca punandu-ti o zgarda ca a lui Scooby-Doo, iar pe Franklin il vor distruge cu lasere. In final extraterestrii vor trage cu laserele in aer si vor striga: Skittles!!!
Deci mai bine nu plecai in Bora-Bora ca sa-i lasi unui sarman povestitor din avion sa-ti strice ziua cu aceasta poveste fascinanta.
Eu imi doresc sa am o masina de curse tunata si sa particip la niste raliuri de strada (stiu ce va trece prin minte: Faster and Furious, hell yeah), astept sa vad ce moarte crunta voi suferi.
Deci mai bine nu plecai in Bora-Bora ca sa-i lasi unui sarman povestitor din avion sa-ti strice ziua cu aceasta poveste fascinanta.
Eu imi doresc sa am o masina de curse tunata si sa particip la niste raliuri de strada (stiu ce va trece prin minte: Faster and Furious, hell yeah), astept sa vad ce moarte crunta voi suferi.
![[Imagine: ma_bike__s_epic_by_jackroono-d4k64fi.gif]](http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2011/359/0/b/ma_bike__s_epic_by_jackroono-d4k64fi.gif)
My bike is epic, bischez b-)