Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

#4
Multumesc tuturor de commuri :* Am sosit cu noul capitol care zic eu are niste parti destul de picante si socante :)) Spor la citit !



Capitolul 2


Dis-de-dimineata soarele arzator si auriu se ridica inaltator si parca mandru peste tinuturile Konohai. Desi se dovedi a fi o ora matinala, deja arsita incepu sa impanjeasca Satul Frunzei, dandu-i un aer pustiu si fierbinte asemenea unui desert. Pe strazile prafuite ale satului nu se vedea urma de om. Insa la hanul cu ramen al batranul Mutsume era intotdeauna cu noaptea in cap cineva. Batranul Mutsume era om in varsta la prag de pensie, cu chelie, fata supta, ochii mici si fiind putin dolofan. Mai mereu purta capul acoperit cu o baioneta alba si un sort alb, gata sa serveasca o portie de mancare calda si afisand un zambet primitor.
In dimineata prea insorita si calda pentru un inceput de zi, la micul restaurant al domnului Mutsume, se zari tanarul Uchiha care era in trecere. Imbracat intr-o pereche de pantaloni albi largi si o bluza rosu cu negru ceva mai mulata pe corpul baiatului si fara maneci. Cu o privire rece si o atitudine nepasatoare, totodata atras de falsa senzatie de racoare de la teiul micut de langa restaurant, Sasuke porni sa apuce un loc direct sub pom, sperand sa prinda o adiere de vant. Trase scaunul si se aseza lenes, apuca un pahar gol si il tot rasucea cu degetele. Domnul Mutsume banuia ca e el si de aceasta data il vazu mult mai ingandurat ca niciodata. Il intreba scurt ce ar dori, iar brunetul raspunse ca o portie de ramen, dupa care facu o scurta pauza de vorbire si adauga si un mic pahar de coniac.
Batranul ii indeplini comanda. Sasuke savura portia de ramen, apoi pleca si lasa banii pe tejghea. Facu cativa pasi si sesiza pe langa el trecuse o fata cu parul rozaliu si scurt imbracata intr-o rochie rosie. Brunetul nu arunca decat o privire ironica apoi zambi la fel :
- Ce bucurosi si lipsiti de griji pot fi unii !
Sasuke merse buimac fara vreo destinatie in gand vreo doua ceasuri , pana cand realiza brusc ca ajunse la cascada celor patru Hokage. Isi puse mainile pe balustrada de fier si admira peisajul. Simti prin curgerea cristalina a apei cum il cuprinse nostalgia, clipele cand invatase tehnica focului. Dupa ce isi incheie meditarea, auzi un pleoscait in apa. Nu paru un sunet bizar incat sa-l afecteze. Apoi venira mai multe sunete. Sasuke se intoarse si vazu cutite kunai indreptandu-se spre el.
- Ce e asta ? spuse el sarind si ferindu-se.
- Ne revedem deci... Sasuke !
Se auzi o voce, dar nu se vedea cel care rostise acele cuvinte.
- Iesi la lumina !
Printre crengile copacilor se ivi un alt baiat, imbracat intr-o perelina neagra cu nori rosii, semnul clanului Akatsuki.
- Itachi !?? Sasuke se repezi infuriat la culme si realiza tehnica Chidori, apoi porni ca un animal salbatic la fratele sau care statea calm. Brunetul tot alerga ca un disperat si tot peisajul calm fu acoperit de un nor de fum si tacerea fu sparta de multe bubuituri.
- Te.. omor ! Te distrug !
Cand fumul se risipi , cei doi Uchiha erau unul in fata ceiluilalt cu mainile intinse. Itachi avea un firicel de sange la coltul drept al buzelor, iar Sasuke era si mai sifonat. Brunetul facu un pas si ii trase un pumn fara prea mult efort, aruncandu-l pe Sasuke intre copaci. Abia se putu ridica in picioare si scuipa cateva picaturi de sange , apoi isi sterse buzele in semn de sfidare.
Itachi nu fu impresionat si se repezi asupra lui Sasuke trantidu-l de pom. Il apucase de gat si de brau, simtindu-i caldura corpului si chackra puternica.
- Asta numesti tu puternic ! ii sopti Itachi fratelui sau langa ureche. Trebuie sa ma urasti mai mult! Sa traiesti din ura !
Brunetul se apropie si il musca pe Sasuke de buze, i le supse usor , apoi incerca sa-l faca pe tanar sa lase garda jos. Isi intredeschise buzele umede si il saruta adanc pe brunet, se juca cu buzele lui Sasuke prin atingeri perverse cu limba, apoi il mai saruta odata usor. Sasuke se simti neputincios la atingerile lui Itachi, devenise marioneta de joaca a fratelui sau si uneori nu se putea impotrivi. In clipa aceea in minte ii reaparu scena in seara cand Itachi facuse dragoste cu el, mai degraba batjocura. Isi reaminti clar si raspicat vorbele fratelui sau : '' Indraznesti sa ma ucizi ? Fa-o ! ''
Sasuke se trezi ca dintr-un vis, acele vorbe ii raspunara in minte puternic ca un clopot si ii se reaprinse furia si ura. Isi reactiva sharinganul, iar cu mainile si picioarele, aplica o lovitura si il inlatura pe Itachi.
- Mi-ai prins slabiciunea ! Dar vorbele pe care le-ai spus sunt mai importante! Te omor ! Am sa te omor ! Iti jur Itachi !
- Mai vedem ! Te astept fratioare ! spuse Itachi disparand dupa un nor de ceata jutsu.
Sasuke ranit mai mult sufleteste si dezamagit , cazu in genunchi, lovind pamantul cu pumnul drept. Se ridica cu greu, apoi se indrepta spre cascada. Isi privi chipul in miscarile inelare ale apei si pentru el acea fata trista si sifonata avea sa-i schimbe pentru totdeauna identitatea.
Isi trecu mana prin par , apoi degetele prin apa atat de limpede. Cu cateva miscari , sorbi niste apa si dete si pe chipul sau murdarit de la batalie. Ramase o clipa neclintit, apoi se uita iarasi la acelasi cer albastru si lipsit de nori :
- Voi deveni mai puternic ! Chiar daca mor incercand, voi da tot ce am ! De acum inainte, traiesc doar din ura !




stiu ca e cam scurt :(
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
RE: I'm not only your drug +14 ( ItaSasu, SasuNaru) - de Erina Ozaki - 22-08-2012, 11:55 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 8.664 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)