18-08-2012, 12:40 PM
Multumesc sysu de comm ! :* Sper sa va placa noul episod , mai lasati si voi cate un comm sa stiu vreo parere ca nu e o munca irosita. :-?? :( Spor la ras
Le episod 3
Deci in studio este intuneric bezna. Se aprinde o lanterna. Se tot plimba aceasta lanterna... Ce e azi ? Oare e o surpriza sau halloween ?
Denissu isi pune lanterna la fata
D : Buuu !
Spectatorii din sala tipa.
D : Duceti-va naiba de gaini fricoase !
Cameramanul : Da' de ce stam cu luminile stinse ?
D: Uite ce intreaba prostii ! Ca sa nu ne gaseasca prostii de la CNA.
Deodata se auzi o bubuitura.
D : Itachi, sper ca n-ai bubuit capacul veceului, pentru ca acum chiar am nevoie acolo.
Denissu dispare. Luminile revin. Doua tanti cu CNA-ul apar cu un teanc de dosare in mana. Una se scobeste in nas, alta e mai doamna disciplinata.
Doamna disciplinata : Buna ziua domnule cameraman ? Unde este prezentatoarea? Aceasta emisiune este in direct de 5 minute?
Cameramanul : Gresit ! Ne pregatim sa intram in direct. Acum e pauza!
Doamna mai necioplita ( aia de se scarpina ): Aici e una Denissu Uchiha ?
Apare Sasori imbracat in frac negru foarte elegant.
- Dragi doamne, aceasta emisiune si-a schimbat obiectul de activitate devenind o emisiune cu scop educational. In cateva momente vom incepe lectia de tango clasic. Mergeti la celalalt platou '' in puii mei'' acolo totul pute cu adevarat !
Cucoanele de la CNA zambesc si pleaca. Apare si Denissu cu Turtila dupa ea imbracat in hartie igienica.
D : Ce-am ratat ?
Sasori : Au venit alea cu Cna si le-am zis sa mearga vizavi.
D : Adica tu, Sasori m-ai salvat !!!!?
Denissu il apuca pe Sasori de gat si il saruta usor pe buze, apoi sare in sus.
D : Multumesc Sasori. Te iubesc !
Multimea din sala : O_O Ce?
D : Ho disperatilor era o figura de stil !
Cameramanul : Haideti carnaciorilor intram in direct in 3.2.1 !
- Buna ziua scumpilor, sunt adorata voastra Denissu Uchiha si azi avem stiri pe scurt : Naomi , acea ticnita de a dt pe aici acum 2 episoade a fost dusa la spital in coma alcoolica. Doamne ajuta ! Ar trebui dusa la ospiciu !
- Este declarata stare de carantina la sectia de Mirosuri Infectioase : Neji Hyuuga a fost diagnosticat cu miros de gradul 3. Deja simt mirosul de aici. Avem o legatura , reporterul nostru de acolo Hinata Hyuuga !
Hinata : B-Buna tuturor ! *punandu-si masca de gaze* Asa e, Neji a fost bagat la carantina datorita unei duhori insuportabile. Va mai trebui sa stea o luna sa faca baie si sa fie parfumat. Inapoi la tine Deni.
D : Multumim Hinata !
Vine Ten Ten in graba fluturand o hartie in mana. O hartie venita prin fax anunta o scrisoare de ultima ora.
Ten Ten : Citesc : '' Denissu deci ai acum ochi pentru Sasori. Sasori pazea ca vin cu barda dupa tine sa lamurim situatia. Ai tupeu sa te dai la nevasta-mea ! Sasuke ''
D : Al dracu' Sasuke cand am avut nevoie de tine sa ma aperi de unul, n-ai venit ! Voi intari paza ! Kisame si Deidara inainte !
Cei doi apar imbracati in costume de iepurasi pufosi roz :3 . Ce dulce !
D : Buna idee ! Sasuke va lesina cand vede roz, zice ca il faceti gay. Ultima stire : Sakura Haruno mergea pe strada imbracata in rochie roz cu zornzoane in forme de biscuiti de caine. Un caine trecator atras de mirajul rochiei rozaliei a apucat de rochita astfel rupandu-i vestimentatia domnisoarei Haruno * Denissu rade malefic*
In timp ce Sakura mergea pe strada ii se vedeau chilotii , iar paparazzi savurau micul accident. :3 La fel si eu. Muahahahaha ! Cam atat pentru azi, Kisame si Deidara stati de paza ! Sunt Denissu a voastra si va astept data viitoare !
Cand sa se termine si emisiunea si naratorul sa se bage la somn, vine Fernando imbracat in chiloti si cu un sacou pe el.
F : Pe sistem se stieeee !
D : Kisame, Deidara cum dracu' la-ti lasat pe asta inauntru ?
Kisame si Deidara carati pe o targa : Nu..Nu vrei sa stii !
Fernando mancase fasole in pauza de masa si a dat drumul la vanturi intoxicandu-i pe cei doi iepurasi pufosi. Vine in sfarsit si Sasuke. Da cu piciorul in usa cea mare de o zboara din balamale. E clar, are nervi ! Are sharinganul activ.
Sasuke : Ei bine cine si unde e Sasori asta de s-a legat de nevasta-mea ?
Denissu venita cu o idee : Sasuke iubirea vietii mele...
Sasuke : Deci tu ma inseli ? L-ai sarutat? Pe broscoiul ala?
Denissu : Nu nu nu!!!! El m-a sarutat pe mine ! Sasuke te rog scapa-ma de el. Uite e ala deghizat in Fernando de la Caransebes.
Sasuke il fugareste pe Fernando. Ala tipa ca o muiere. Cei doi ies din studio si dupa colt si aude o bataie. O mana iasa si striga : Ma predau !
Era Fernando cu ochiul vanat. Sasuke reapare si face cu ochiul nevestei sale.
D: Sasukeeeee acasa acum !
S : Da, draga !
D : Acum chiar am terminat ! Cu bine !
Le episod 3
Deci in studio este intuneric bezna. Se aprinde o lanterna. Se tot plimba aceasta lanterna... Ce e azi ? Oare e o surpriza sau halloween ?
Denissu isi pune lanterna la fata
D : Buuu !
Spectatorii din sala tipa.
D : Duceti-va naiba de gaini fricoase !
Cameramanul : Da' de ce stam cu luminile stinse ?
D: Uite ce intreaba prostii ! Ca sa nu ne gaseasca prostii de la CNA.
Deodata se auzi o bubuitura.
D : Itachi, sper ca n-ai bubuit capacul veceului, pentru ca acum chiar am nevoie acolo.
Denissu dispare. Luminile revin. Doua tanti cu CNA-ul apar cu un teanc de dosare in mana. Una se scobeste in nas, alta e mai doamna disciplinata.
Doamna disciplinata : Buna ziua domnule cameraman ? Unde este prezentatoarea? Aceasta emisiune este in direct de 5 minute?
Cameramanul : Gresit ! Ne pregatim sa intram in direct. Acum e pauza!
Doamna mai necioplita ( aia de se scarpina ): Aici e una Denissu Uchiha ?
Apare Sasori imbracat in frac negru foarte elegant.
- Dragi doamne, aceasta emisiune si-a schimbat obiectul de activitate devenind o emisiune cu scop educational. In cateva momente vom incepe lectia de tango clasic. Mergeti la celalalt platou '' in puii mei'' acolo totul pute cu adevarat !
Cucoanele de la CNA zambesc si pleaca. Apare si Denissu cu Turtila dupa ea imbracat in hartie igienica.
D : Ce-am ratat ?
Sasori : Au venit alea cu Cna si le-am zis sa mearga vizavi.
D : Adica tu, Sasori m-ai salvat !!!!?
Denissu il apuca pe Sasori de gat si il saruta usor pe buze, apoi sare in sus.
D : Multumesc Sasori. Te iubesc !
Multimea din sala : O_O Ce?
D : Ho disperatilor era o figura de stil !
Cameramanul : Haideti carnaciorilor intram in direct in 3.2.1 !
- Buna ziua scumpilor, sunt adorata voastra Denissu Uchiha si azi avem stiri pe scurt : Naomi , acea ticnita de a dt pe aici acum 2 episoade a fost dusa la spital in coma alcoolica. Doamne ajuta ! Ar trebui dusa la ospiciu !
- Este declarata stare de carantina la sectia de Mirosuri Infectioase : Neji Hyuuga a fost diagnosticat cu miros de gradul 3. Deja simt mirosul de aici. Avem o legatura , reporterul nostru de acolo Hinata Hyuuga !
Hinata : B-Buna tuturor ! *punandu-si masca de gaze* Asa e, Neji a fost bagat la carantina datorita unei duhori insuportabile. Va mai trebui sa stea o luna sa faca baie si sa fie parfumat. Inapoi la tine Deni.
D : Multumim Hinata !
Vine Ten Ten in graba fluturand o hartie in mana. O hartie venita prin fax anunta o scrisoare de ultima ora.
Ten Ten : Citesc : '' Denissu deci ai acum ochi pentru Sasori. Sasori pazea ca vin cu barda dupa tine sa lamurim situatia. Ai tupeu sa te dai la nevasta-mea ! Sasuke ''
D : Al dracu' Sasuke cand am avut nevoie de tine sa ma aperi de unul, n-ai venit ! Voi intari paza ! Kisame si Deidara inainte !
Cei doi apar imbracati in costume de iepurasi pufosi roz :3 . Ce dulce !
D : Buna idee ! Sasuke va lesina cand vede roz, zice ca il faceti gay. Ultima stire : Sakura Haruno mergea pe strada imbracata in rochie roz cu zornzoane in forme de biscuiti de caine. Un caine trecator atras de mirajul rochiei rozaliei a apucat de rochita astfel rupandu-i vestimentatia domnisoarei Haruno * Denissu rade malefic*
In timp ce Sakura mergea pe strada ii se vedeau chilotii , iar paparazzi savurau micul accident. :3 La fel si eu. Muahahahaha ! Cam atat pentru azi, Kisame si Deidara stati de paza ! Sunt Denissu a voastra si va astept data viitoare !
Cand sa se termine si emisiunea si naratorul sa se bage la somn, vine Fernando imbracat in chiloti si cu un sacou pe el.
F : Pe sistem se stieeee !
D : Kisame, Deidara cum dracu' la-ti lasat pe asta inauntru ?
Kisame si Deidara carati pe o targa : Nu..Nu vrei sa stii !
Fernando mancase fasole in pauza de masa si a dat drumul la vanturi intoxicandu-i pe cei doi iepurasi pufosi. Vine in sfarsit si Sasuke. Da cu piciorul in usa cea mare de o zboara din balamale. E clar, are nervi ! Are sharinganul activ.
Sasuke : Ei bine cine si unde e Sasori asta de s-a legat de nevasta-mea ?
Denissu venita cu o idee : Sasuke iubirea vietii mele...
Sasuke : Deci tu ma inseli ? L-ai sarutat? Pe broscoiul ala?
Denissu : Nu nu nu!!!! El m-a sarutat pe mine ! Sasuke te rog scapa-ma de el. Uite e ala deghizat in Fernando de la Caransebes.
Sasuke il fugareste pe Fernando. Ala tipa ca o muiere. Cei doi ies din studio si dupa colt si aude o bataie. O mana iasa si striga : Ma predau !
Era Fernando cu ochiul vanat. Sasuke reapare si face cu ochiul nevestei sale.
D: Sasukeeeee acasa acum !
S : Da, draga !
D : Acum chiar am terminat ! Cu bine !
...............