17-08-2012, 06:29 PM
(28-06-2012, 03:49 PM)DreamsKeeper A scris: Deobicei citesc online iar in cazul in care acea manga imi va placea, o voi cumpara (numai daca o gasesc)
This.
Avand in vedere ca nu este chiar usor pentru buzunar sa cumperi o serie ceva mai lunga, de 10-20 de volume sa zicem, prefer sa merg la sigur in cazul in care ma decid sa dau un ban pe ceva.
Cat despre ce prefer, sau mai bine zis, ce mi-este mai comod, de vreo 2 ani practic doar cititul online. Daca la inceput mi-a fost mai greu, acum nu mai am probleme in a citi online manga. Chiar rasfoiam zilele trecute cateva din volumele pe care le-am cumparat acum cativa ani si imi ziceam in gand "Bai da mic mai e scrisul asta nene". M-am obisnuit ca pe net, sa fie pagina mare, sa nu stau sa ma holbez sau sa citesc cu lupa. Adevarat ca este placut totusi sa ai volumul in mana, sa stai asa frumos infipt in fotoliu si sa citesti o manga, dar pentru mine nu pot spune ca este o activitate atat de importanta incat sa ma apuc sa investesc bani seriosi in ea. Pentru ca daca ar fi fost sa cumpar tot ce am citit pana acum in materie de manga, nici nu vreau sa ma gandesc la cat ar fi insemnat asta in lei.