17-08-2012, 01:28 PM
Meet My Bloody King [2]
>>>
Titlu : Meet my bloody king/ Intalnirea cu regele meu sadic [2]
Varsta minima: 18
Gen: Yaoi, Actiune
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: In "sezonul" 2 e vorba de alt cuplu, deeeeci, sa nu comentati.
Tipul de comentariu solicitat: Simpla.
>>>
Titlu : Meet my bloody king/ Intalnirea cu regele meu sadic [2]
Varsta minima: 18
Gen: Yaoi, Actiune
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: In "sezonul" 2 e vorba de alt cuplu, deeeeci, sa nu comentati.
Tipul de comentariu solicitat: Simpla.
>>>
Capitolul 1
Kei PoV
La naiba cu oamenii astia. Acum inteleg de ce ade se comporta ca si cum ar fi ultima lui zi.. pentru ca... Pf, daca nu-l cunostea pe blondul ala ( ma rog, l-a facut fericit, am apreciat asta la el - pentru ca a reusit ceea ce eu am incercat ) Eram intr-un cimitir, la inmarmantare. Nu erau multi, cativa de-a lui Adriano, si de fiecare data cand ma aporpiam de lcul unde erau toti, ma simteam din ce in ce mai rau. Ma abtinusem voiniceste sa nu plang, nu am varsat nici o lacrima, chiar daca in adancul meu as fi oprit pe toti. Mi-am scos o tigara ( da fumam, ma imbatam, purtam cercei cand aveam chef si eram prostituat, probleme ? ) si am aprins-o. Am scs din buzunar acel numar de telefon si l-am fornat. Aveam nevoie de cineva care se simtea la fel ca mine si stiam ca avea sa fie la inmormantare. Am sunat si am privit multimea... unul dintre cei devastati... s-a departt ca sa raspunda la telefon. Speram sa fie el... arata bine, apoape perfect. Mi-am trecut limba peste buze si am zambit, fortat, dar nu se observa. Era inalt, cam cat fusese si Ade insa nu parea ca Domnul Aventura, avea parul aprape de umeri, roscat spre negru ( era vopsit sau.. ? ) fara vreo suvita, clama sau altceva - ceea ce era ciudat, nu-mi placeau tipi asa insa el ma atagea intrun fel. Am inchis telefonul si m-am indreptat catre el ( nu eram imbracat ca pentru o inmormantare , de ce as fi cand nu cred in Dumnezeu ? ) S-a oprit si m-a privit, ciudat , insa a vrut sa plece. L-am prinsde brat si asa i-am atras atentia. Avea niste ochi de un verde inchis incredibil si daca ma mai privea mult, aveam sa ma topesc.
- Tu esti Alex ? l-am intrebat si i-am dat drumul. M-a privit ridicand o spranceana ( toata lumea facea asa mereu - de ce ..hm, poate ca aratam bine )
- Da. Te cunosc cumva ?
Ah, si vocea lui era perfecta. I-am privit insistent buzele. Am dat din cap in semn ca nu.
- Adriano... El a vrut sa te cunosc.
- Aha, acum inteleg. El.. spune repede, nu vreau sa imi las prietenul singur cand are nevoie de mine, m-a priviti, si eu pe el. Era incordat, foarte insa arata bine si mi-am pus in gand sa-l fac sa ma adore. I-am facut semn sa se apoece putin, ceea ce a si facut. M-am ridicat putin pe varfuri si l-am sarutat scurt pe obraz, spunand sa mearga unde are treaba. Am topait apoi spre masinca c care venisem. Chiar daca ma comportam in acel md asta nu insemna ca nu mi-a pasat de cei doi. M-am uitat sa vad daca ma priveste, ..chiar asta facea si a facut pana cand am urcat in masina. Am lasat geamul jos si i-am facut semn sa vina putin. Am insistat si pana la urma a venit. M-a intrebat ce vreau apoi mi-a spus ca-l distrag.
- Apleaca-te putin, vreau sa-ti spun ceva.
Imediat cum s-a aplecat, l-am apucat de cravata si l-am sautat pe buze, , l-am musct in doua locuri, pana si-a intredeschis buzele. Am profitat de ocazie si mi-am intrdus limba in cavitatea bucala a lui. Era cam prostut, puteam spune insa „me likey” .Sarutul nu a durat mult dar sigur a fost unul dintre cele mai dulci dintre care le avusesem vreodata. Imediat cum i-am dat drumul s-a deparatt de masina si eu am plecat. Nu m-am uitat in urma, dar eram curios de expresia lui.
Oricum, am ajuns in acel loc din nu. Tah..trebuia sa merg altundeva, strazile alea ma faceau sa ma simt aiurea mai ales ca Ade nu mai era sa ma viziteze.
M-am asezat pe scarile unui bloc, fara sa-i bag in seama pe cei care ma tot intrebau diverse, intrebarea principala fiind „te simti bine?”pe care am ignorat-o de fiecare data si pana la urma m-am enervat.
- Kei in sus, Kei in jos da mai lasati-ma naibii odata in pace ca pana acum va durea in cot de mine.
M-am ridicat si am plecat fara sa-i mai ascult. Pe drum am dat de un vechi client ca a incercat sa ma sarute insa nu aveam niciun chef. L-am plesnit si i-am ceur sa ma lase in pace, ceea ce a si facut. Cum m-am departat destul de „club” am cazut in genunchi si am privit cerul, cu ochi absenta si goi.
- De ce nu mi-ai dat ocazia sa-ti intorc insultele, idiotule, prostule, trebuia eu sa te las sa ma faci „ tarfa” cand aveai chef..
Nu, nu am fost indragostit pana peste cap de Ade insa mi-a fost.. unul dintre cei care stiuau cu adevarat cum sunt chiar daca la nerva mai ma insulta... iar eu l-am iertat de fiecare data. M-am lasat in fund si am oftat. Nu avea nici un rost sa ma comport asa, plus ca era prea copilaros. M-am ridicat si m-am intors la gasca, cand m-au vazut cativa m-au ignora insa mi-am cerut scuze si m-au iertat si mi-au dat o doza de bere pe care am luat-o imediat. M-am uitat in jos , David tocmai ce ajunsese.Era mai abatut decat mine, il si cred.
-Hei, David... stii de Ade ? mi-a spus acu cateva zile ca-i pare rau de ..faza cu pumnul...
- Mda, Kei, lasa-ma acum..nu am chef...
Se vedea ..am facut cum dorea si am oftat. Am privit soseaua si am cascat ochii mari cand am vazut o masina de politie . Credeam ca mor si eu cand masina s-a oprit in fata mea si cel care se afla acolo era Alex... in costum. Mi-a aratt insigna..( de-aia-l mai vazusem ) si mi-a cerut sa merg cu el . Chiar daca eram sigur ca n venise sa ma salte pentru prostitutie sau posesie de droguri.. stiam sigur ca avea legatura cu intmormantarea asa ca m-am urcat in msina si l-am privit.
- Stii ca risti sa-ti pierzi slujba stand pe-aici, Morcoveata ? am mers cateva strazi cu masina. Eram sigur ca nu vroiam nimic oficial de la mine, asa ca m-am insins pe scaun si m-am pus pe picioarele lui, chiar daca el tot incerca sa ma dea la o parte.
- Stiu ca vrei. Lasa-ma sa te fac sa uiti de probleme, am spus si i-am atins barbatia peste pantaloni. Aveam impresia sau tipul asta avea o slabiciune pentru dragutii ca mine ? Slabiciune sau nu , cineva cu rangul lui ma va ajuta candva.
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy