Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Karigurashi no Arrietty

Uite ca merge si functia de search ca altfel vroiam sa fac eu topic acum.

Am vazut filmul acum cateva zile si am ramas destul de multumit de el. Ii lipseste ceva din esenta filmelor vechi Ghibli, dar ceea ce are este destul de interesant si de bine pus la punct.

Ce mi-as fi dorit mai mult ar fi fost un pic de tensiune, un pic de actiune mai intensa...asa filmul s-a simtit ca se scurge si se scurge, si nu iese nimic prea impresionant la iveala, nu e nimic la risc, iar prietenia dintre cei doi nu e chiar atat de dezvoltata pe cat mi-as fi dorit. Acelasi lucru si pentru civilizatia celor mici si boala sa de inima.

Dar cred ca faptul ca ma pot lega de asa lucruri vorbeste despre cat de bun e filmul in sine si cat de mult mi-as fi dorit sa fie ceva mai mult din el, sa am mai mult de digerat si absorbit.

Pentru fanii Ghibli e un film neaparat de vazut.
Pentru cine nu e fan anime, e un film foarte bune de prezentat deoarece pare sa faca un foarte bun pod intre sensibiltatile japoneze si cele vestice in ceea ce tine de personaje si povestea lor.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

Răspunsuri în acest subiect
Karigurashi no Arrietty - de MajinCloud - 06-08-2012, 03:59 PM
RE: Karigurashi no Arrietty - de CyBeR - 17-08-2012, 11:24 AM
RE: Karigurashi no Arrietty - de Agrona - 14-10-2012, 09:24 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)