Cyber, DiZ, Sy, era si Renoir la un moment dat, Byby desi ea nu mai activeaza. Pana si Cecilia si-a facut cont si are un fic aici, am descoperit-o din greseala desi nu-mi place prezenta ei . Teh mai e parca, dar nici ea nu activeaza desi inainte era prezenta non stop
Nu mai stiu daca o mai tii minte pe mayaly de pe m-a, e Narnia, coleguta mea de admin. Si desigur nelipsitul Flaw fara de care nu ar fi zupul
As face si eu jurizare, dar eu sunt organizator si n-am voie :3
Yup, sigs, photos, fiction, manipulation si drawings of the month. Sunt deschise toate desi trebuie sa dau o tura pe la FOTM ca n-am lucrari si luna asta nu s-a facut editie...
Am fost la munca toata ziua si de aia nu am trecut pe la threadul tau
Ah si avem si dueluri si RPG eu si DiZ deschisesem unul pentru LOTR dar nu am avut timp de el , poate ne ajuti
Nu mai stiu daca o mai tii minte pe mayaly de pe m-a, e Narnia, coleguta mea de admin. Si desigur nelipsitul Flaw fara de care nu ar fi zupul
As face si eu jurizare, dar eu sunt organizator si n-am voie :3
Yup, sigs, photos, fiction, manipulation si drawings of the month. Sunt deschise toate desi trebuie sa dau o tura pe la FOTM ca n-am lucrari si luna asta nu s-a facut editie...
Am fost la munca toata ziua si de aia nu am trecut pe la threadul tau
Ah si avem si dueluri si RPG eu si DiZ deschisesem unul pentru LOTR dar nu am avut timp de el , poate ne ajuti
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand