16-08-2012, 12:34 PM
Multumesc pentru intrebare: Animeurile care imi plac?! Pai... ar fi o lista foarte lunga dar cateva ar fi: Lovely Complex, Kimi ni Todoke, Kaichou wa Maid-sama, Junjou Romantica, Gravitation, Fruits Basket, Inukami, Special A, Ouran HighSchool Host Club, Uraboku, Kuroshitsuji, Nana, Clannad, Full Metal Panic, Vampire Kinght, Another, o7- Ghost, Elemental Gelade, Hellsing, Code Geass, Mirai Nikki, Guilty Crown, Ergo Proxy, Soul Eater, Uta no Prince-sama, Toradora, DN Angel, Shiki, HighSchool of the Dead, Naruto, Fairy Tail, Blood-C, Bleach, Hakushaku to Yousei, Death Note, Hiiro no Kakera, Sekaiichi Hatsukoi, C: Control: The Money And Soul Of Possibility, Sankarea, Elfen Lied... si multe altele :love:.
Sper sa pot posta saptamana asta una din povestile mele, daca prind curaj, dar din cate ai spus tu, nu ma musca nimeni, deci sigur voi pune una. Multumesc. :bye:
Sper sa pot posta saptamana asta una din povestile mele, daca prind curaj, dar din cate ai spus tu, nu ma musca nimeni, deci sigur voi pune una. Multumesc. :bye: