14-08-2012, 10:43 AM
Pai.. Garderoba mea e aproape identica cu a unui baiat. Ma rog, blugii skinny mai fac diferenta. Am vreo 2 perechi dintr-astia. Una negra, decolorata la genunchi si alta colorata in verde. Pantaloni scurti cu carul, cei din blug sunt toti ciopartiti si cei din material sunt neaaparat negri sau verzi. Am o singura rochie pe care de obicei o port cand ma duc la bunica, o fusta in carouri scurta pe care o port doar cu colanti. Colanti vreo 4 perechi cu dungi, patratele si simpli.Sosete lungi, mai nou trebuie sa fac rost de unele curcubeu, pentru la scoala. 2-3 camasi, vreo 15 tricouri imprumutate de la varmiu, tenisi, o pereche de balerini gri pe care mi i-a luat mama fara sa stiu, sandale si cam atat la haine si incaltaminte.
Am o cutie plina de bratari cu SuJu, curcubee (ador curcubeele ), bratarile prieteniei sau unele din piele cu tinte. Lanturi nu prea port, asa ca am doar cateva pe care de obicei le iau la mare. Cam atat.
Am o cutie plina de bratari cu SuJu, curcubee (ador curcubeele ), bratarile prieteniei sau unele din piele cu tinte. Lanturi nu prea port, asa ca am doar cateva pe care de obicei le iau la mare. Cam atat.
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.