Paaai.. Primele sunt chestiutele care provin de la numele meu. Niki, Nico, Nici, Nii, Leta, Coco, si foarte , dar foarte rar Nikita, pentru ca o singura colega imi spune asa si asta doar ca sa ma enerveze.
-Neko- o combinatie intre numele meu si asemanarea cu o pisica cand vine vorba de atitudinea mea
-Pocchi- ok. Urasc asta.
-Capra- din trio-ul : Capra-eu, Vaca-Madu si Oaie-Miha din ograda lu' diriga.
-Cola- ce sa faci daca dupa 2 shoturi de cola cu visinata ma imbat ca dracu'?
-Amor- :-> I'm so proud of this. Numai Amoru' meu (Natsuru) are voie sa-mi spuna asa.
-Bebe Mic-
-Zuza/Zuzi- aveam inainte o fixatie cu cozile. Tot tipul imi faceam doua cozi, iar cum sunt eu mai tampi un baiat imi tot zice asa. Si inca o face..
-Momo- pe asta am primit-o in vacanta de la bunici, pentru ca unui baiat i s-a pus pata pe mine.
-Dudu- Pintru ca tunt cute.
-Neko- o combinatie intre numele meu si asemanarea cu o pisica cand vine vorba de atitudinea mea
-Pocchi- ok. Urasc asta.
-Capra- din trio-ul : Capra-eu, Vaca-Madu si Oaie-Miha din ograda lu' diriga.
-Cola- ce sa faci daca dupa 2 shoturi de cola cu visinata ma imbat ca dracu'?
-Amor- :-> I'm so proud of this. Numai Amoru' meu (Natsuru) are voie sa-mi spuna asa.
-Bebe Mic-

-Zuza/Zuzi- aveam inainte o fixatie cu cozile. Tot tipul imi faceam doua cozi, iar cum sunt eu mai tampi un baiat imi tot zice asa. Si inca o face..
-Momo- pe asta am primit-o in vacanta de la bunici, pentru ca unui baiat i s-a pus pata pe mine.
-Dudu- Pintru ca tunt cute.

![[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]](http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/314/b/6/vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png)
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.