12-08-2012, 10:06 AM
Bubb e un mister.
Bineinteles e probabil un mister deoarece se afla aici in urma unei alte schimbari de nick si numai el stie cine a fost inainte (asa frumos ar fi ca sub numele fiecaruia sa existe o istorie a tuturor nick-urilor detinute pe acest forum...m-ar ajuta enorm sa stiu si eu cine-i cine).
Din ce observ de la topicurile create anterior de ea, gasesc ca este o scriitoare, deci o fire creativa si perseverenta (sunt vreo 10 topicuri).
Posteaza pe la jocuri, deci ii place distractia presupun.
Comenteaza pe oriunde, deci e un user activ. Good for her.
Bineinteles e probabil un mister deoarece se afla aici in urma unei alte schimbari de nick si numai el stie cine a fost inainte (asa frumos ar fi ca sub numele fiecaruia sa existe o istorie a tuturor nick-urilor detinute pe acest forum...m-ar ajuta enorm sa stiu si eu cine-i cine).
Din ce observ de la topicurile create anterior de ea, gasesc ca este o scriitoare, deci o fire creativa si perseverenta (sunt vreo 10 topicuri).
Posteaza pe la jocuri, deci ii place distractia presupun.
Comenteaza pe oriunde, deci e un user activ. Good for her.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.