10-08-2012, 07:05 PM
1 Bianchi Hayato (Katekyo Hitman Reborn) : Zau ca habar nu am de ce o pun pe ea pe primul loc, poate pentru ca imi place tatuajul ei in forma de scorpion si faptul ca e nebuna dupa Reborn, dar tipa e criminala si la propriu si la figurat si e cam singurul personaj feminin oarecum interesant din animeul asta (cu exceptia lui Chrome si Uni, oh si Lal Mirch)
2 Erza [Titania] Scarlet si Mirajane Strauss (Fairy Tail) : strong and sexy, ce vrei mai mult ca sa le alegi, cred ca am s-o pun si pe Cana Alberona tot aici, n-o fi ea la fel de puternica ca Erza si Mira dar ii ador caracterul si o respect pentru ca poate bea mult mai mult decat un baiat sau barbat fara sa cada lata...
3 Hildegarde [Hilda] (Beelzebub) : tipa e o dadaca sexy cu un stil ghotic lolita plus ca e demon si poate sa iti taie capul cu o umbrela...
2 Erza [Titania] Scarlet si Mirajane Strauss (Fairy Tail) : strong and sexy, ce vrei mai mult ca sa le alegi, cred ca am s-o pun si pe Cana Alberona tot aici, n-o fi ea la fel de puternica ca Erza si Mira dar ii ador caracterul si o respect pentru ca poate bea mult mai mult decat un baiat sau barbat fara sa cada lata...
3 Hildegarde [Hilda] (Beelzebub) : tipa e o dadaca sexy cu un stil ghotic lolita plus ca e demon si poate sa iti taie capul cu o umbrela...
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS