05-08-2012, 03:23 PM
În clasele primare , am stat cu vară-mea dintr-a 1 până-n a2a. Apoi , m-a mutat singură că cică vorbesc prea mult :]] Fiindcă m-o mutat în spate că eram şi înaltă , l-o mutat şi pe cel mai înalt dintre baieti cu mine , Alex. Nu ne prea întelegeam...îl uram :]] În clasa a4a ne-au pus să stam câte patru : Raluca , tipa pe care n-o suportam de nici un fel da' acu' mi se pare draguţă :]] , Paula cea mai bună prietenă a mea , Claudia tot o prietenă foarte bună da şi nebună * laughs * , iar apoi au mai aparut şi ceva schimbari , şi am ajuns să stau iar cu vară-mea , Raluca şi Paula. * pe atunci ,preferam să plece Raluca nu Clau :d *
În clasa a5a am stat iarăşi cu vară-mea ,Maria. Tot anu' dacă-mi amintesc bine.Nu prea ne distram împreună , începusem să ne tot certam şi eu o jigneam într-una şi asta o facea să nu mai vorbească cu mine. :]]
Într-a 6a..am stat cu Paula un semestru. Apoi , din cauza mamei şi a profesorilor care spuneau că suntem prea galagioase şi ne prea batem joc de fiecare oră * în special de ora de engleză şi de profă' * , m-a mutat cu Alex , colegu' dintr-a 3a pe care nu-l suportam :]] Totuşi ,acum sunt bff şi ne jucam în ore şi blabla-uri. Diriga a vrut să ne mute de câteva ori,da' am reuşit să revenim în aceiaşi bancă * laughs *
Sincer,îl ador pe ciufulitu' ăsta. Mă face să râd mai ales în ora de română când se uită pe pereti şi începe să râdă ca descreieratu' =]]]]]]]] şi în ora de mate că mă ajută la exercitii şi-mi explică şi pentru că el crede-n extratereştrii şi ne ciondanim mereu. Dap,sunt multumită de Alexoi.
În clasa a5a am stat iarăşi cu vară-mea ,Maria. Tot anu' dacă-mi amintesc bine.Nu prea ne distram împreună , începusem să ne tot certam şi eu o jigneam într-una şi asta o facea să nu mai vorbească cu mine. :]]
Într-a 6a..am stat cu Paula un semestru. Apoi , din cauza mamei şi a profesorilor care spuneau că suntem prea galagioase şi ne prea batem joc de fiecare oră * în special de ora de engleză şi de profă' * , m-a mutat cu Alex , colegu' dintr-a 3a pe care nu-l suportam :]] Totuşi ,acum sunt bff şi ne jucam în ore şi blabla-uri. Diriga a vrut să ne mute de câteva ori,da' am reuşit să revenim în aceiaşi bancă * laughs *
Sincer,îl ador pe ciufulitu' ăsta. Mă face să râd mai ales în ora de română când se uită pe pereti şi începe să râdă ca descreieratu' =]]]]]]]] şi în ora de mate că mă ajută la exercitii şi-mi explică şi pentru că el crede-n extratereştrii şi ne ciondanim mereu. Dap,sunt multumită de Alexoi.
My tea’s gone cold I’m wondering why I ,got out of bed at all.The morning rain clouds up my window,And I can’t see at all;And even if I could it’ll all be gray,
But your picture on my wall
It reminds me, that it’s not so bad,
It’s not so bad.
But your picture on my wall
It reminds me, that it’s not so bad,
It’s not so bad.