04-08-2012, 08:32 PM
Haha, ador Soul Eater, de la ideea povestii pana la amuzamentul oferit de personaje, cred ca au fost destule momente din acest anime la care am ras, mai ales de Black Star in episodul acela cand il descopera pe Excalibur impreuna cu Kid, unul din cele mai amuzante episoade pe care le vazusem, e unul dintre putinele episoade la care am ras si a doua oara cand l-am vizionat. Cat despre grafica, nu e cea mai tare din lume, dar mie mi-a placut, chiar daca nu ofeream atat de multa atentie ei, ci personajelor epice. Soul este preferatul meu, imi place caracterul lui relaxat deobicei, inafara de momentele cand Maka e in pericol. <3 Si pe Maka o ador fiindca ma regasesc oarecum in ea si a fost asa de tare atunci cand... jeez, nu stiu cum sa ma exprim in romana, cand era sub influenta "sangelui negru", she was SO awesome. Asta e unul din animeurile care m-au facut sa vreau neaparat sa citesc manga, mai ales ca povestea continua interesant. Peace.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.