Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

La cinematograf

Bre...mie mi-a placut Spider-Man. Cel putin Parker a lui Garfield a fost mai placut de vizionat decat a lui alalalt, cum il chema.
Da aici stiu ca parerile pe film sunt impartite. Pentru mine nu-i la fel de bun precum Spider-Man 2 da-i mai bun decat 1 si 3 pe departe.

Vezi ca Bats nu ruleaza in 3D. Christopher Nolan pana in momentul asta n-a facut nici un film in 3D si nu pare sa aiba vreun plan sa faca asa ceva. Lui ii place 2D-ul si pe 2D se tine.

Si din nou, eu advochez pentru 3D. Dar asta vine si din faptul ca pe mine nu ma doare capul de la efect, spre deosebire de multe alte persoane care am vazut ca in general nu-l prea apreciaza. Filme precum Avatar sau altele de animatie sau chiar Avengers de curand mi-au parut mai bune din cauza efectului 3D. Filmele convertite spre 3D ulterior (adica n-au fost filmate initial asa) in general ma irita si pe mine - The last airbender fiind un exemplu mai mult decat potrivit -.

Eu abia astept sa iasa Abraham Lincon pe DVD/BluRay. Recunosc ca nu-s tentat sa dau banii pe el la cinema, da filmul vreau sa-l vad...I want it baaaaad.

Ce ma irita pe mine la cinematograf sunt copiii. Doamne...DETEST copiii. Daca as putea, la unele filme i-as strange pe toti si apoi i-as fierbe intr-un ceaun pana ar deveni caramele. Suturi in scaun, scandal, intrebari peste intrebari cu VOCE tare, plansete. Daca nu-i in stare sa stea naibii cuminte o ora si ceva cat tine filmul, NU-L ADU LA CINEMA! Am fost tentat de N ori sa merg sa vorbesc cu aia ce se ocupau de sala sa-i dea afara pe kinderi ca evident numai de film n-aveau ei chef.
Cel mai rau a fost la Rango. E animatie...da ala nu-i de copii. Trei sferturi din sala au fost kinderi si toti au comentat si plans tot filmul de am iesit cu durere de cap numai de gura lor.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

Răspunsuri în acest subiect
La cinematograf - de CyBeR - 02-08-2012, 11:41 AM
RE: La cinematograf - de James Dean - 02-08-2012, 11:50 AM
RE: La cinematograf - de CyBeR - 02-08-2012, 12:07 PM
RE: La cinematograf - de James Dean - 02-08-2012, 12:14 PM
RE: La cinematograf - de MajinCloud - 02-08-2012, 12:35 PM
RE: La cinematograf - de CyBeR - 02-08-2012, 12:39 PM
RE: La cinematograf - de MajinCloud - 02-08-2012, 12:51 PM
RE: La cinematograf - de Lia - 02-08-2012, 06:29 PM
RE: La cinematograf - de CyBeR - 15-09-2012, 10:41 PM
RE: La cinematograf - de MSGaBe - 21-10-2012, 11:25 AM
RE: La cinematograf - de fleeting ray - 27-12-2012, 01:53 AM